Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
PSN IS BACK UP:vozbud:

--- надополнето ---

podobro zemi usb slusalki za da ne mu ja mislis za baterii

Истото и јас сакав да ти го кажам. Не само да не мислиш на батерии него и подобро се слуша преку усб хед сет.

Го Направија ли Псн???? Пак пишува playstation@Network is Undergoing Maintence

My trophies are finally synced.

Да да одамна, али немав многу време да ја свртам. Читав дека приказната во Co-op е после сингл-от. Али ако сакаш, адни ме, на брат ми е акаунтот (стим) alpay993 .

My trophies are finally synced.
Who cares about trophies when you can play BO online :)
Joker (Amacord) адни не сите на ПСН. Имам и други Македонци кои не се од кајгана, ќе ти ги кажам нивните акаунти кога ќе се вклучам следен пат на ПСН.
Btw ја нарача БО ? :)

Who cares about trophies when you can play BO online :)
Joker (Amacord) адни не сите на ПСН. Имам и други Македонци кои не се од кајгана, ќе ти ги кажам нивните акаунти кога ќе се вклучам следен пат на ПСН.
Btw ја нарача БО ? :)

Денес ја нарачав БО и ГТ5 заедно со 10% попуст така да следната недела ке биде интересно =) Ке ми ги кажеш македонците коа ке се стаиш на МСН

vcera vecerta koga na sonito otidov sign in mi pisuvase deka instrukciite za menuvanje na psvordot ke mi gi pratat po e-mail,ama uste nisto ne mi pratile.da ne znae nekoj vo sto e problemot?

ja razbrav deka mozelo preku sonito i preku kompjuter.daj kazete ti sto veke se staeni ka podetalno da go smenam pasvordot

Да не има некој што ја шитка Блек Опс за ПС3 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom