Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
Не, зашто не сум си дозволил да имам најдобра другарка. Ако и ми се развијат некакви чувства, гледам да ја измувам и/или одведам во кревет. Па или ќе бидне нешто, или веќе нема да збориме. Во двата случаи нема веќе да ми остане најдобра другарка. :smir: Иако, теоретски, најдобрата другарка би требало да остане таква и по сексот, тоа мене барем не ми се случило.
 
Член од
23 октомври 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
DOKOLKU GO POCITUVATE DRUGAROT/TA NE BI GO STORILE,TOA.OD ISKUSTVO.
 
А

Александра Д.

Гостин
Не сум, затоа што не сум имала најдобар другар. Сум имала другари, и не би била на пр. со нив доколку се вљубам. Сепак тие се мои другари со кои ги поминувам најубавите години во животот.
 
Z

ZeroStyle

Гостин
Не сум, затоа што не сум имала најдобар другар. Сум имала другари, и не би била на пр. со нив доколку се вљубам. Сепак тие се мои другари со кои ги поминувам најубавите години во животот.
Од кај знаеш, може најсрање ти се.
Иначе не сум се заљубил во најдобриот/ата другар/ка.:toe:
 
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро би било да се имав заљубено ама јас и го мислам оно лошото.:sekss:
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.715
Поени од реакции
4.912
"love is last stage of friendship,
its watered with understanding, which is the first stage of success!!"


Ми се има десено , ама немам ништо превземено ...
 

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Najdolgata vrska so sum ja imal e bila so mojata najdobra drugarka a istovremeno i najdobrata vrska (mislam sto me pravese najsreken). A zatoa deka nema dati bide poveke najdobra drugarka ili nesto deka ke se promeni ne bi rekol ja uste so nea kontaktiram i se e ok. Pa koga ke zememe se na masa neli najdobrata drugarka ili najdobriot drugar treba spored mene da ti e devojkata ili deckoto. Zasto go velam ova. Ja i veruvam najmnogu so nea go delam krevetot pa i se drugo. Taka da ne znam so ima tolku loso da se zalubis vo najdobriot drugar ili drugarka:smir:.
 

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Леле фала богу не...али мојот најверен другар се има заљубено во мене..:tapp: Многу ми беше непријатно:toe:
 

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
heheh bev najbolji drugar so nea celi 7-8 meseci onaka znaevme kako disheme taka kazano i posle izvesno vreme onaka od sakanje drugarski ispadna na drug nachin i od eden taka po otvoren po seriozen muabet na msn za toa so e megu nas bidna i toa i eve sega za sega sme 2 meseci zaedno i top nie i plus onaka bolje so bevme najbolji drugari zaso poveke verba steknavme:toe:
 
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Пред се' мислам дека најдобрите другар(к)и се личности кои донекаде и на физички план не' привлекуваат, па многу често токму тоа е и причината да ги запознаеме, за потоа од сето тоа да се развие едно прекрасно другарство. Како на пример, јас за мојата сметам дека е навистина убава и слатка девојка, која дефинитивно си има свои адути. Но, никогаш не ми се има случено тоа да ја засакам, и мило ми е :). Кон најдобрата другарка чувствувам нешто многу силно, нешто што ме врзува за неа, а нејзините (не)успеси ги доживувам и како свои, но никогаш не сум пречекорил кога се работело за чувства. Ете, како пример можам да го посочам и фактот што таа конкретно е во врска веќе 4 години, но ланската година беше во криза (а и јас во тој период бев дел од подогла врска). Се чувствував многу тешко тогаш, нон-стоп бев со неа кога требаше, и на крај помогнав многу во тоа пак да е заедно со дечко и'. Но во ниту еден момент не ми падна на памет нешто што би ја надминало границата другарство.
 
Член од
31 мај 2009
Мислења
59
Поени од реакции
5
jas odam so mojot najdobar drugar..odime 7 meseci i mi e super..ne moram da mu objasnuvam zosto vaka zosto taka..se druzevme pred toa okolu dve godini i mnogu mi e poednostavno so nego me razbira me znae kakva sum i jas go znam nego so eden zbor se razbirame i ne doaga do kavgi..petka mi e :pipi:
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.388
Поени од реакции
25.171
Да не ја цитирам членкава погоре, да не сум оф топик, ама врска без ниедна караница не ми изгледа ко врска:toe:, или до мене е?

Он топик - имам една најдобра другарка, добра е, супер личност, ама никогаш не сум се заљубил во неа.
Некои кажуваат се заљубиле во најдобар другар или најдобра другарка, а колку се дружеле заедно? Неколку месеци, една две години?
Не знам дали за толкав мал период може да стекнеш најдобар пријател од спротивниот пол.

Јас таа најдобра другарка ја знам скоро 11 години. Две години заедно седевме в клупа, никогаш не сум ја ни погледнал како нешто поинаку освен другарка. Верувам дека има другарство меѓу машко и женско. Само не се стекнува тек така.
 
Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Да не го цитирам членов над мене,апсолутно се согласувам со неговото мислење.:smir:

Јас го познавам другар ми осум години и не ми ни паднало на памет да помислам нешто за него недругарски.:) Сигурно истото важи и за него,зашто во спротивно не би останале другари толку долго време,и оттаму никој не може да ме убеди дека не постои машко-женско другарство.

Мислам дека повеќето мешаат пријателство со другарство и затоа мислат дека се заљубиле во најдобриот другар.А,тие што мислат дека не постои другарство меѓу машко и женско,можеби не ја нашле правата личност за другар или можеби не сакаат да веруваат дека постои такво другарство.
 

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Па имам некои 3-4 контантни другарки шо се дружиме редовно.
Убави девојчиња се...другарки ми се од детство...и не ги гледам ко потенцијални шмекерици ниту ми се свиѓаат. Едноставно односот е крајно другарски. Не сум имал симпатија кон никоја посебно. Е сега...ми се присакало да ги плеснам коа ќе сум ги видел така добродотерани со извадени атрибути :) И тоа го кажувам секогаш. Им викам....уфф ама си згодна вечерва би ти го начукал. И они...фала на комплимент Шмекер...и се освестувам дека ми се другарки...и заборавам на мојот нагон! :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom