Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Неможе да се игра онлајн ако си ја хакнеш козолата.

Да се пофалам, сабајлево направив џејлбрејк и тестирав со 2 игри, работи беспрекорно. Сега со еден другар што е на оптика ставивме едно 10-15 игри да се симињаат. МУАХАХАХАХАХАХА!
Одма Demote на другарот шо не ти ја даваше ГоВ3 :). Ајде честитки и од мене :).

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Некој да не има покана за Torrentleech? По се изгледа е единственото место од кај што можам да ја симнам GoW: Collection, барав низ цел нет, не ја најдов.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Некој да не има покана за Torrentleech? По се изгледа е единственото место од кај што можам да ја симнам GoW: Collection, барав низ цел нет, не ја најдов.
Ја имаш и на bitgamer.com, само што немам покана во моментов...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
дај му торентот...нека симне
Пробав со torrentleech така, го имам торентот ама ми вика Fail: Unregistered Torrent Pass. Треба изгледа да сум логиран цело време дур симиња. Уште да имав логин....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пробав со torrentleech така, го имам торентот ама ми вика Fail: Unregistered Torrent Pass. Треба изгледа да сум логиран цело време дур симиња. Уште да имав логин....
Прати ми мејл за инвајт од IPTorrents, ја има и таму играта. :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мац одма да им се извиниш на сите што ја заклучи темата :)...

Сефир, шо играш моментално и како е? Иначе не ризикувај со 24/7 уклучена конзола, поубо да му дајш на драган 3000 денари, отколку да ризикуваш 20 илјади денари :).

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Treba da mi ja donese drugar od USA ako ne ke ja zimam ovaa od sendit ima dosta DLC so nejze.
Veke ja prodadov :) A toa ne ti e DLC. Mnogu me iznerviraa DICE. Bese dobro na pocetok, ti vika so kupena nova igra dobivas novi mapi, a ako ti e na staro moras da kupis VIP code. I na pocetok kako sto rekov bese dobro, aj prvite 2 (takanareceni DLC) mi se pojavuvaat isti mapi samo novi modovi i si vikam podocna ke dobijam i novi mapi ne samo modovi. Ama ispadna nema da dobijam ! Veke pustija 6 ili 7 takvi (takanareceni DLC :) ) i pak istoto, isti mapi samo nov mod za taa mapa. A najintersno e sto ne se DLC, gi imas na samata igra i koga ke im tekne na DICE da gi davaat samo gi otklucuvaat (ova go zabelezav deka nisto ne sum dalnlodiral, a odednas imam nov mod za nekoja mapa). Samo pari da lapaat na prodavanje novi igri. Ama sepak ti e podobro na novo, ke ti izgleda ne dovrsena igrata bez tie modovi za mapite. Za modot RUSH bez takanarecenite DLC ima samo 4 mapi mislam. Zemi si ja Ultimate Edition od sendit, toa sto si go nasol.

--- надополнето ---

dali moze da napravam jailbreak so iphone?
Дa ...

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
luge edno prasanje? sakam da naracam ps3 slim 250gb i me interesira dali moze da mu napravam jailbrek ili pak da si naracam 120 ka?
Sony PlayStation 3 Slim (250GB) + God of War III (PS3) yeeeeeeeeee

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
luge edno prasanje? sakam da naracam ps3 slim 250gb i me interesira dali moze da mu napravam jailbrek ili pak da si naracam 120 ka?
Sony PlayStation 3 Slim (250GB) + God of War III (PS3) yeeeeeeeeee
Може Џеилбрејк и на двата. Земај го ГоВ3 бандл-от. Кутијата е ептен бесна :)

Kajgana Shop

На врв Bottom