Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
Човече, овој PSGroove USB модов за PlayStation 3 со секој изминат час се шири не како чума, не како епидемија, туку како пандемија.
http://www.psgroove.com/

Прво со одредени USB уреди, па со iPhone, па и со други мобилни телефони, па со калкулатори, абе уште малце и преку леб и преку сирење ќе можеш да го пушташ.

Штета што немаат чуено за македонски ајвар, таман сега е време за правење зимница, па и преку ајвар да можеш да го пушташ.:pos2::pos2::pos2:

Сони си имаат полни раце работа барајќи решение за ова.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Кој е за Анчартед 2 онлајн нека се јави. Јас и Сезнајко Coop се туривме од играње, прејако е она.
Јас ја имам Анчартед 2, ако сакаш некогаш онлине кажи на ПСН :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Јас ја имам Анчартед 2, ако сакаш некогаш онлине кажи на ПСН :)
Ти пишав. Вечерва кун 9 сатот се договоривме. Ако можеш, најди и микрофон (за компјутер, преку скајп :) )

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Неможам вечер, или утре или петок. Beчер ќе одам на Македонија-Ерменија, а за микрофон не се сезај како може да немам :):) Два имам, еден со УСБ a еден bluetooth. А чекајнеможе преку играта да зборуваме, зашто мора скајп ??

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Неможам вечер, или утре или петок. Beчер ќе одам на Македонија-Ерменија, а за микрофон не се сезај како може да немам :):) Два имам, еден со УСБ a еден bluetooth. А чекајнеможе преку играта да зборуваме, зашто мора скајп ??
Како бе не можеш вечер? Леле ќе те колам :). Иначе ние немаме слушалки за ПС3то -.-, затоа скајп. Па кога ќе се враќаш вечер? Од утре до понеделник Свезнајкно нема да е тука. Кога се враќаш вечер?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Vo 11 i 9 minuti :pos2: Od kaj da znam koga ke zavrsi fudbalot :) Ama stvarno ne mozam vecer, mozda ke ostanam posle natprevar nadvor plus umoren od derenje ... :) Ke igrame jas i ti vo petok i sabota, jas ke ti zboram preku igrata :) Bolje e taka, ti mene preku skype.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Vo 11 i 9 minuti :pos2: Od kaj da znam koga ke zavrsi fudbalot :) Ama stvarno ne mozam vecer, mozda ke ostanam posle natprevar nadvor plus umoren od derenje ... :) Ke igrame jas i ti vo petok i sabota, jas ke ti zboram preku igrata :) Bolje e taka, ti mene preku skype.
Хехе па си реков да не се враќаш одма по натпреварот :). Али ок, го прашав Зулум, можеби он ќе биде тука :). Изгледа нема други кои ја имаат играва -.-

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
A kolku moze co-op, 4 taka ? Aj da se sobereme za petok vecer ili sabota da igrame jas ti i zulum, ako nemate planovi za petok se razbira.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Neznam dali nekoj mi go procita postot vo gaming vojna temata za mass effect 2 deka se seli i na ps3 i ke izleze na januari 2011.....i za sekoj slucaj spomnav i tuka.....a najdobrata rabota e deka ps3 verzijata ke dojde polna so site do sega DLC sto izlegle za nea......pa moraat na nekakov nacin da nadomestat za golemoto docnene......i ova mislam deka e uste edna potvrda deka Sony frla bajagi pari na igri posledno vreme.....samo bi sakal sepotenata na internet za Left4Dead 1i2 da se vistiniti........

--- надополнето ---

.......deka ke se najdat na edno blu-ray toa bi izraduvalo dosta luge vklucuvajki me i mene.

P.S. sorry sto tekstov mi e na dva dela no telefonov samo tolku mi dozvoli da pisam

--- надополнето ---

.......deka ke se najdat na edno blu-ray toa bi izraduvalo dosta luge vklucuvajki me i mene.

P.S. sorry sto tekstov mi e na dva dela no telefonov samo tolku mi dozvoli da pisam

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Neznam dali nekoj mi go procita postot vo gaming vojna temata za mass effect 2 deka se seli i na ps3 i ke izleze na januari 2011.....i za sekoj slucaj spomnav i tuka.....a najdobrata rabota e deka ps3 verzijata ke dojde polna so site do sega DLC sto izlegle za nea......pa moraat na nekakov nacin da nadomestat za golemoto docnene......i ova mislam deka e uste edna potvrda deka Sony frla bajagi pari na igri posledno vreme.....samo bi sakal sepotenata na internet za Left4Dead 1i2 da se vistiniti........

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Ајде бе ти стави интернет , доста го малтретираш мобилниот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom