Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Абе мој е тој оглас :) Aко ја земаш БЦ2 тогаш ја тргам од оглас :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Конечно земав PS3 слимче, ама е со постар софтвер, а ако отидам онлајн ќе ми го апдејтува на 3.42.

Дали некој од вас го има фајлот за мануелен апдејт на 3.41 да ми го пушти на rapdishare или слично? Оти ми треба проверен извор, не ми се симиња од сумљиви линкови на нет.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Конечно земав PS3 слимче, ама е со постар софтвер, а ако отидам онлајн ќе ми го апдејтува на 3.42.

Дали некој од вас го има фајлот за мануелен апдејт на 3.41 да ми го пушти на rapdishare или слично? Оти ми треба проверен извор, не ми се симиња од сумљиви линкови на нет.
Ајде создравје да го користиш :). Планираш и ти да го хакнеш а? :)

Го има на Торентлич ако имаш акаунт. Ако немаш, кажи да го спуштам и да го ставам на рапид/мега аплоуд.

--- надополнето ---

http://www.breakingnewsviews.com/07/download-new-ps3-update-3-41.html

Иста големина е колку фајлот на торентлич :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Драган почна да продава и РЅ3.
Сега има слим од 120 гига со Uncharted 2. Го дава за 20.200
До крајот на месецов ќе го има и хакот.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37

Нејќеш да пробаш прво некоја игра онлине пред да го хакнеш ? Купи некоја прво, пример Uncharted 2 па да играме онлине. You don't know what you are missing :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ми заврши работа линкот Ert, фала многу, сега сум на 3.41.

TheTimi, поентата е - ако воопшто отидам онлајн, Sony автоматски ќе ми го апдејтира на 3.42, и ќе ја изгубам можноста за jailbreak. Моментално немам пари за да купувам игри, така да дур не се вработам негде ќе играм пиратерија. А имам другар со PS3 и со 20тина оригинали, кај него играме онлајн, само многу големо копиле е, не ги дава игрите. Деноиве стварно ќе ме изнервира и ќе му напраам demote од функцијата "другар".

Утре треба да ми дојде на гости еден другар што има HTC Hero, па ќе му праиме џеилбрејк, и нема гасење веќе, ќе ми работи 24/7 исто ко компјутерот. На нет прочачкав, луѓе го оставале и по 6-7 месеци на folding@home така да нема да му биде ништо ако си дреме со недели на XMB.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ми заврши работа линкот Ert, фала многу, сега сум на 3.41.

TheTimi, поентата е - ако воопшто отидам онлајн, Sony автоматски ќе ми го апдејтира на 3.42, и ќе ја изгубам можноста за jailbreak. Моментално немам пари за да купувам игри, така да дур не се вработам негде ќе играм пиратерија. А имам другар со PS3 и со 20тина оригинали, кај него играме онлајн, само многу големо копиле е, не ги дава игрите. Деноиве стварно ќе ме изнервира и ќе му напраам demote од функцијата "другар".

Утре треба да ми дојде на гости еден другар што има HTC Hero, па ќе му праиме џеилбрејк, и нема гасење веќе, ќе ми работи 24/7 исто ко компјутерот. На нет прочачкав, луѓе го оставале и по 6-7 месеци на folding@home така да нема да му биде ништо ако си дреме со недели на XMB.
Дај ПСНто од другар ти :). Ајде направи го Џеилбрејкот и ќе кажиш што како. Иначе за да ги играш игрите што имаат некој фајл поголем од 4 гига, ќе го користиш ФТПто за да ги префрлаш игрите на хард дискот од пс3то :).

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Не му знам PSN акаунтот, а многу голем копук е, игра на CRT 51", 99.9% од времето го поминува офлајн и не го интересираат minis и PSN. Го молев прееска пола саат да ми ја дае GoW3 на недела дена и не попушти. Копиле бе, копиле!

Инаку на интерниот хард диск ако се инсталираат игрите нема гајле, тоа лимитацијата од 4GB е ако сакаш да инсталираш игра на екстерен хард буцнат на USB. USB уредите мора да се форматирани на FAT фајл систем за да ги препознае PS3-ката, а уствари FAT-от е оној кој не поддржува фајлови поголеми од 4 гига. Интерниот хард на PS3-ката си е во некој свој фајлсистем. Ова го дознав на потешкит начин, кога прееска пробував апдејт на фирмвер да правам и PS3 не ми го гледаше стикчето. После ми текна дека ми е форматирано во NTFS...........

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Не му знам PSN акаунтот, а многу голем копук е, игра на CRT 51", 99.9% од времето го поминува офлајн и не го интересираат minis и PSN. Го молев прееска пола саат да ми ја дае GoW3 на недела дена и не попушти. Копиле бе, копиле!

Инаку на интерниот хард диск ако се инсталираат игрите нема гајле, тоа лимитацијата од 4GB е ако сакаш да инсталираш игра на екстерен хард буцнат на USB. USB уредите мора да се форматирани на FAT фајл систем за да ги препознае PS3-ката, а уствари FAT-от е оној кој не поддржува фајлови поголеми од 4 гига. Интерниот хард на PS3-ката си е во некој свој фајлсистем. Ова го дознав на потешкит начин, кога прееска пробував апдејт на фирмвер да правам и PS3 не ми го гледаше стикчето. После ми текна дека ми е форматирано во NTFS...........
Да да. Јас зборував за игрите кои што имаат фајл поголем од 4 гига, не можеш да ги играш од екстерен. Мораш преку ФТПто да ги префрлаш во интерниот хард (тука може фајл поголем од 4 гига) :)

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
luge edno prasanje? ako go haknam mojot ps3 dali ke moze pes 2011 original da ja igram online ili ke imam problem?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
luge edno prasanje? ako go haknam mojot ps3 dali ke moze pes 2011 original da ja igram online ili ke imam problem?
Неможе да се игра онлајн ако си ја хакнеш козолата.

Да се пофалам, сабајлево направив џејлбрејк и тестирав со 2 игри, работи беспрекорно. Сега со еден другар што е на оптика ставивме едно 10-15 игри да се симињаат. МУАХАХАХАХАХАХА!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Неможе да се игра онлајн ако си ја хакнеш козолата.

Да се пофалам, сабајлево направив џејлбрејк и тестирав со 2 игри, работи беспрекорно. Сега со еден другар што е на оптика ставивме едно 10-15 игри да се симињаат. МУАХАХАХАХАХАХА!
Ај честито!

Е видиш, тоа е другар, а не оној што не ти ја даваше GoW 3!

Kajgana Shop

На врв Bottom