исто!haha na sobiranka kajgana vo sense
ima li veze Caps Lock?nesto?4 CASOT NAUTRO SI ODAM OD RABOTA ONAKA PODNAPIEN MALKO KOGA PRED KOLATA DEVOJCE SO KRATKA SUKNJA BUNDA EDNA.I T.N.MI VIKA NE SE TRGAM OD KOLATA.POCNAVME DA SE KARAME ONA PIJANA MI DAVA KLOCA NA SPOJLEROT LETNUVAT DELOVI NA SITE STRANI OD SPOJLEROT SE UPOZNAVAME.UTRE DENTA KO DEMEK NA KAFE ZA SPOJLEROT DA SE DOGOVORIME NIE SE UPOZNAME I PRV BAKNES VO SRED KAFIC.
Притисни Caps Lock следниот пат
leandra
Zivee kaj babami vo naselba...edna zgrada ne deli!Ne se znaevme,i edna vecer iskoci tamu kaj sto iskacav jas,dojde se zapoznavme...na prv pogled deluvase antipaticen,ama posle mi stana simpaticen i pocnav diskusija,karanici bla bla..i posle 2 dena,drugarka mi bese sama doma...gi viknavme na kafe i na torta sto jas ja pravev dojdoa!Najsmesno bese koga ja secev tortata moram da priznaam se usramiv propadnav vo zemja od sram koga vidov vlakno,aaaaaaaahhhh i uste barav da ja jadat ama stvarno bese mn ubava dodeka ne go vidov!Dobro i tuka mi kaza deka ne mu se jadelo- normalno!Na mnogu spontan nacin se smuvavme,i koga negoviot drugar ne prasa dali se muvame samo slusnav:pa ke probame vrska,neli?!?!jaaaaa :shok:,ama dobro ne zgresiv,iako sega ova e samo minato!!!
И згора на сето тоа невина (или барем така ти рече)?4 CASOT NAUTRO SI ODAM OD RABOTA ONAKA PODNAPIEN MALKO KOGA PRED KOLATA DEVOJCE SO KRATKA SUKNJA BUNDA EDNA.I T.N.MI VIKA NE SE TRGAM OD KOLATA.POCNAVME DA SE KARAME ONA PIJANA MI DAVA KLOCA NA SPOJLEROT LETNUVAT DELOVI NA SITE STRANI OD SPOJLEROT SE UPOZNAVAME.UTRE DENTA KO DEMEK NA KAFE ZA SPOJLEROT DA SE DOGOVORIME NIE SE UPOZNAME I PRV BAKNES VO SRED KAFIC.