Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Pred skoro 3 godini,na rodenden kaj edna drugarka...Od togas pa navamu muavnje,odenje,muvanje,odenje....sega odime:D srekni i veseli :D

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не запозна една заедничка другарка минатата пролет и ни на крај памет не ми беше дека нешто ќе бидне меѓу нас. :icon_lol:
После „случајно“ излеговме на кафе, па на друго кафе, па по шетњи, се дружевме извесно време... Се шмекавме тајно. :icon_lol: Најпосле излеговме на дневно кафе во Рамстор и ме покани вечерта да излеземе... После мизерната свирка на Дуле и Коки, си земавме шприцер... :pos: И бидна, и трае. :)

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
4 CASOT NAUTRO SI ODAM OD RABOTA ONAKA PODNAPIEN MALKO KOGA PRED KOLATA DEVOJCE SO KRATKA SUKNJA BUNDA EDNA.I T.N.MI VIKA NE SE TRGAM OD KOLATA.POCNAVME DA SE KARAME ONA PIJANA MI DAVA KLOCA NA SPOJLEROT LETNUVAT DELOVI NA SITE STRANI OD SPOJLEROT SE UPOZNAVAME.UTRE DENTA KO DEMEK NA KAFE ZA SPOJLEROT DA SE DOGOVORIME NIE SE UPOZNAME I PRV BAKNES VO SRED KAFIC.

Притисни Caps Lock следниот пат
leandra

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
На свадба кај нејзин братучед, а мој другар .... пред скоро 3 години

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ха...мојата поранешна девојка ја запознав нашколо.Учевме заедно.ни требаше две години за да сватиме дека треба да бидеме заедно.А дотогаш...па,секој ден бевме на граница на тепачка.И еден ден решив јас да попуштам...и ми се исплати,кулл:pos2:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Pred skoro 4 meseci u Prilep :) Ustvari prvo na IRC a posle u Prilep LICNO :)))))))))))))

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
4 CASOT NAUTRO SI ODAM OD RABOTA ONAKA PODNAPIEN MALKO KOGA PRED KOLATA DEVOJCE SO KRATKA SUKNJA BUNDA EDNA.I T.N.MI VIKA NE SE TRGAM OD KOLATA.POCNAVME DA SE KARAME ONA PIJANA MI DAVA KLOCA NA SPOJLEROT LETNUVAT DELOVI NA SITE STRANI OD SPOJLEROT SE UPOZNAVAME.UTRE DENTA KO DEMEK NA KAFE ZA SPOJLEROT DA SE DOGOVORIME NIE SE UPOZNAME I PRV BAKNES VO SRED KAFIC.

Притисни Caps Lock следниот пат
leandra
ima li veze Caps Lock?nesto?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Zivee kaj babami vo naselba...edna zgrada ne deli!Ne se znaevme,i edna vecer iskoci tamu kaj sto iskacav jas,dojde se zapoznavme...na prv pogled deluvase antipaticen,ama posle mi stana simpaticen i pocnav diskusija,karanici bla bla..i posle 2 dena,drugarka mi bese sama doma...gi viknavme na kafe i na torta sto jas ja pravev:pipi: dojdoa!Najsmesno bese koga ja secev tortata moram da priznaam se usramiv propadnav vo zemja od sram koga vidov vlakno,aaaaaaaahhhh i uste barav da ja jadat ama stvarno bese mn ubava dodeka ne go vidov!Dobro i tuka mi kaza deka ne mu se jadelo- normalno!Na mnogu spontan nacin se smuvavme,i koga negoviot drugar ne prasa dali se muvame samo slusnav:pa ke probame vrska,neli?!?!jaaaaa :shok:,ama dobro ne zgresiv,iako sega ova e samo minato!!!

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Hmm. ja decko mi go zapoznav na nekoja matura ali toash ne mi se svigashe i mislev dekaa e blaahh ama posle nekoe vreme koa go zagleaavv mmm.. se vljubivv cudno ama se desii i od 2 januari 2006 godina znaaciiii 1 godina 8 meseci i 10 dena sme zaedno i topp mie:D

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
На 1ви септември во прво одд. Учевме заедно до осмо, во средно се разделивме прва и втора, и во трета пак учевме во ист клас и се фативме..

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Во кафиќ случајно една другарка не запозна, до тогаш незнаев кој е, се беше случајно и интересно:helou:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
И згора на сето тоа невина (или барем така ти рече)?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Случајно, во еден камп во Грција.... Првата година кога бев не бев многу по машки али пошто сите го збореа го запамтив... Наредната година кога го видов ич не ми се свиѓаше али се здружив со сестрите негови и почнав и со него муабети ова она и во Скопје кога дојдовме се гледавме во парк па почнавме заедно да искачаме и се фативмеее :)

Kajgana Shop

На врв Bottom