Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
ми дојде дома да ми месте една нејзина другарка и малку по малку завршив со неа... п.с.другарка и беше поува,ама нели дома ти дошла, шо ке праеш...ѓубре :)))

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Па бившата Анастазија преку мирц и мкметал форумот. Веке две години бевме сајбер другарчиња кои си наогаа мани и се караа насред канал и знаеше на модераторите некогаш да им прекурчи и бан. И двајцата имавме голема желба да се запознаеме... и така после 2 години чатување на една свирка некоја другарка на Анастазија ме препознала и типкава ми се тури и друштво и така се запознавме.
Потоа со друга другарка исто така од мирц се кладеа која ке ме кари и тоа во едно кафе ејјј ( треба да си дигнам ацеси, 20 денари чинам) и анастазија победи, се измувавме и после 2 дена и понудив да се фатиме. :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
На театар, преку една друга другарка..а дотогаш на Мсн чатовавме:)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Slucajno....Se zapoznavme vo Porta Jazz, muabetevme bezvrrska bla bla bla....Si zaminavme....Edna nedela se gnjavevme po telefon, i sega ushte sme zaendo:nesum:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Случајно се упознавме во Јануари месец. Договорот беше со Скул и Acid нешто како ќе идеме на кафе не сме се виделе, се чекавме пред фреш (каснеа нормално) дојдоа другарките на Скул се упознавме, оној прв впечаток беше WoW гром. Седевме муабетче ово оно, и ништо не бидна.....не биднуваше долго време. Али пред некое врееме излеговме на кафе низ парк и бидна:hot:. Ах....својата љубов

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Na bolnica koga ja nosev baba mi na pregled! Ustvari na shalter potochno koga plakav smetkata mi falea nekoi 50 denari(kao bozem sluchajno! HEHE!)...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
леле коа само ќе ми текне :vozbud: на една нова година пред добри скоро 5 години една другарка дојде со околу 6 другарки,јас така добро поднапиен :party2: се пуштив ама баш на сите и многу нормално сите ме одбија леле пацер :uvo: и и одам на другарката и и викам добро бре биваше ли све калугерки да донесеш:pos: и се враќа цурата и ми вика ајде иди сега пробај среќа и штрак се фана за јадицата и еве веќе толку време неможе да се откачи:pos:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
www.rap.com.mk е на овај форум ја запознав пред една година... Па ни требаше многу време да сфатиме дека си одговараме.. Па еве не заедно :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
mmmm.....
pred dve godini u ohrid ide tipov so saat na raka so mobilen v raka i nestyo u stilot: izvini devojko kolku e saatot?
i tipcevo mi ostana u pamet... i posle dve godini "slucajno" se najdovme na msn... ne mi se veruvase deka toa e istiot toj... dva tri meseci muabet na msn... pa se vidovme ednas pa dva pati.... i ... se desi

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
mnooooooooooooooooogu odamna, ucevme zaedno u skolo. A zamisli ziveel na 100 metri od mene a jas prethodno ne sum go ni poznavala.

Pocna kako detska glupost, gubenje vreme, pa se poozbilno i poozbilno, pa si minuvaa godini i eve veke 1,5 godina ziveeme zaedno a za nekoj den ke slavime 13!
WoW
Prekrasno mi e !

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Уф... Се запознавме на нова година 2003/2004. Беше супер, но нештото бидна дури на 14.02 :) Најубата дата.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
lol, mene so segasnata zenska me zapozna bivsata :toe:
bese sabota vecer, i zenska mi me prasa dali moze na nasata masa da dosle nekoi skolski nejzini, jas rekov OK, niso loso. Od prv pogled i go imav merakot, i taa mene, i drn drn drn mnogu zenski i meseci podocna se setiv na skolskata na bivsata...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Додуша, кога првпат се појави на форум и кога ми се убаци на msn
Ти ми се убаци мене, ако не се сеќаваш.:)
Имав некои проблеми со правење албум во галерија :)icon_lol:) и беше доволно фин преку пп да ми објасни што како. Арно ама уопште не го сфатив и ме адна на мсн.:)
Прво запознавање во Ла Пјаца, па дури летото ни текна дека се свиѓаме доволно за да се фатиме. Ете не уште заедно, дури пред некој ден си евоциравме спомени од првиот бакнеж кој се случи најспонтано на свет.

:back: :kesa:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
na prvi septemvri vo prva godina... i mislev deka e kopilj. Dobro de i jas be kopiljanka togas =))

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Го запознав сосема случајно, во дискотека. Се најдовме на исто место, близу еден до друг, ми пријде, се запознавме и така.
Јас него, а и он мене ме знаел и претходно, онака по изглед само, али онака што сме се сретнувале, не лично.

Kajgana Shop

На врв Bottom