ми дојде дома да ми месте една нејзина другарка и малку по малку завршив со неа... п.с.другарка и беше поува,ама нели дома ти дошла, шо ке праеш...ѓубре ))
Па бившата Анастазија преку мирц и мкметал форумот. Веке две години бевме сајбер другарчиња кои си наогаа мани и се караа насред канал и знаеше на модераторите некогаш да им прекурчи и бан. И двајцата имавме голема желба да се запознаеме... и така после 2 години чатување на една свирка некоја другарка на Анастазија ме препознала и типкава ми се тури и друштво и така се запознавме.
Потоа со друга другарка исто така од мирц се кладеа која ке ме кари и тоа во едно кафе ејјј ( треба да си дигнам ацеси, 20 денари чинам) и анастазија победи, се измувавме и после 2 дена и понудив да се фатиме.
Slucajno....Se zapoznavme vo Porta Jazz, muabetevme bezvrrska bla bla bla....Si zaminavme....Edna nedela se gnjavevme po telefon, i sega ushte sme zaendo:nesum:
Случајно се упознавме во Јануари месец. Договорот беше со Скул и Acid нешто како ќе идеме на кафе не сме се виделе, се чекавме пред фреш (каснеа нормално) дојдоа другарките на Скул се упознавме, оној прв впечаток беше WoW гром. Седевме муабетче ово оно, и ништо не бидна.....не биднуваше долго време. Али пред некое врееме излеговме на кафе низ парк и бидна:hot:. Ах....својата љубов
леле коа само ќе ми текне на една нова година пред добри скоро 5 години една другарка дојде со околу 6 другарки,јас така добро поднапиен :party2: се пуштив ама баш на сите и многу нормално сите ме одбија леле пацер :uvo: и и одам на другарката и и викам добро бре биваше ли све калугерки да донесеш и се враќа цурата и ми вика ајде иди сега пробај среќа и штрак се фана за јадицата и еве веќе толку време неможе да се откачи
mmmm.....
pred dve godini u ohrid ide tipov so saat na raka so mobilen v raka i nestyo u stilot: izvini devojko kolku e saatot?
i tipcevo mi ostana u pamet... i posle dve godini "slucajno" se najdovme na msn... ne mi se veruvase deka toa e istiot toj... dva tri meseci muabet na msn... pa se vidovme ednas pa dva pati.... i ... se desi
mnooooooooooooooooogu odamna, ucevme zaedno u skolo. A zamisli ziveel na 100 metri od mene a jas prethodno ne sum go ni poznavala.
Pocna kako detska glupost, gubenje vreme, pa se poozbilno i poozbilno, pa si minuvaa godini i eve veke 1,5 godina ziveeme zaedno a za nekoj den ke slavime 13!
WoW
Prekrasno mi e !
lol, mene so segasnata zenska me zapozna bivsata
bese sabota vecer, i zenska mi me prasa dali moze na nasata masa da dosle nekoi skolski nejzini, jas rekov OK, niso loso. Od prv pogled i go imav merakot, i taa mene, i drn drn drn mnogu zenski i meseci podocna se setiv na skolskata na bivsata...
Ти ми се убаци мене, ако не се сеќаваш.
Имав некои проблеми со правење албум во галерија icon_lol и беше доволно фин преку пп да ми објасни што како. Арно ама уопште не го сфатив и ме адна на мсн.
Прво запознавање во Ла Пјаца, па дури летото ни текна дека се свиѓаме доволно за да се фатиме. Ете не уште заедно, дури пред некој ден си евоциравме спомени од првиот бакнеж кој се случи најспонтано на свет.
Го запознав сосема случајно, во дискотека. Се најдовме на исто место, близу еден до друг, ми пријде, се запознавме и така.
Јас него, а и он мене ме знаел и претходно, онака по изглед само, али онака што сме се сретнувале, не лично.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.