Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
jas mojata ljubov na mojot zivot go zapoznav na odmor pa posle svativme deka imame mn isti poznanici pa se padnavme u ist klas u sredno i taka

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
На концерт на Суперхикс се запознафме, наредниот викенд се фатиф со нејзината најдобра другарка со која имаф лоша 4месечна врска. Наредната сезона бефме инвентар во Кастро цело мое и цело нејзино друштво. Потоа кога се вработи по цели денови кога немафме многу работа се муабетефме по МСН.
И на роденот на Plagij.at Бефме само ние двајца. Беше мраз ладно и да не би биде толку ладно се гушкафме скоро цело време и почнаф да ја бакнувам... и ете... после миљон години и јас без девојка и таа без дечко сега сме заедно.

Член од
12 септември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
PARTNERKATA JA ZAPOZNAV NA LETUVANJE U OHRID.POMALA E OD MENE 1 GODINA.I TAA E OD SKOPJE SAMO U DRUGA NASELBA.JAS U AERODROM A TAA U MADZARI.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
На плажа...ме нарани песок а јас нему неколку сочни пцовки:pos:
Романтика упм:nerv:

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
на хи5 хаха, јас го знаев од порано ама ете ме додаде на хи5 се сретнавме една сабота, се дружевме и еве сега сме заедно :):pipi:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Извесен период соработувавме како деловни партнери, така и се запознавме. Долго ништо на тој план не се случуваше помеѓу нас, а тоа што се случи се случи ептен спонтано, без да сме свесни дека заправо цело време имаало обострана желба...и си трае веќе речиси 4 месеци со тенденција да продолжи и понатаму.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
на хи5 па на мсн и се најдовме уште утредента:pos:

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
18 август 1997. Остров на Дунав насред Будимпешта. Пепси-Зигет рок фестивал. Фантастични свирки...Дејвид Боуви, Моторхед, Продиџи, Кардиганс, Феит Но Мор, Тој Долс...7 дена на потполна слобода, зезање, рок`н`рол, шетанции....и четвртиот ден од фестивалот, одиме во Ајриш Паб, другарите појдоа да нарачаат пиво, а јас да најдам слободна маса. Здогледав една полупразна, а на неа седнато најубавото суштество што моите очи го виделе во животот. Си реков: „Овој ќе го мажам“!!!!! Му седнав на маса и знаев дека ќе му се допаднам. Бев сигурна дека ќе ми почне муабет и после една минута ѕверење(тој во мене, не јас, да се разбереме:pos:) ми рече: "Would you like to offer me one cigarette, please"? И започна муабетот. Ме фрапираше со неговото знаење за Македонија (бидејќи сите странци што ги запознав не можеа да разграничат дали сме од Молдавија, Маурициус или Македонија) и после еден саат муабет, се бацнавме:back:. Следните три дена живеевме во облаците, а по разделбата во кошмар. Дојде после две недели во Скопје и оттогаш не се разделивме :pipi:. Тој си ја најде својата огнена јужњакиња, а јас мојот стабилен и најемотивен во свет, Северњак. Си изродивме дечиња ко мечиња и се` уште се сакаме како првиот ден :helou: .

Член од
26 јануари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
1
Pa jas mojata partnerka ja zapoznav pred tri god.Potocno taa mi bese najdobra drugarka i op pocnav da custvuvam nesto poveke.Eve na 10ti Oktomvri veke edna god.kako sme zaedno i mi e prekrasno!

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Тој беше другар на тогашниот мој дечко,со кого бев скарана . Тој ми се јави со цел

Член од
10 октомври 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
jas so mojot segasen decko se zapoznavav na moeto rabotno mesto.toj idase mnogu cesto i stanavme dobri i bliski drugari.toj me sakase ama jas toa ne go primetiv oti izleguvav so drug decko,ama dlaboko vo mene i jas imav nekoe cuvstvo kon nego.i otkako se razdeliv so toj decko so bev uste pobliska stanav so segasniov decko.i edna zimska vecer me vikna na kafe kaj nego doma.i jas prifativ.pijavme kafe,se zezavme i toj me bakna taka socno sto ne znaev sto da pravam vo toj moment ama i jas mu vozvrativ....i od taa nok do den denes sme zaedno a inace sme razlika 12god.ama jas tolku go sakam sto ne mi se vazni god.i deneska sum mnogu srekna zatoa sto toj deneska ima rodenden i mu spremav mnogu ubavi podaroci.....

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Пред 4 месеци, на вчерашен ден :)pos: ) бевме на кафе со брачеда ми и дечко и’ и тој ме шмекаше цело време па после то бевме во една дискотека, седеше до мене и цело време муабети едно друго, јас бев маалце поднапиена и тој ми се пушти. И така се измувавме, се’ супер си беше, па после ме однесе дома и ме праша дали сакам да излезиме пак. И така другиот ден пак излеговме и се фативме. :gze:

R

reactive89

Гостин
Јас првин се запознав со нејзината другарка - маја се најдовме на мирц па после на мсн неколку месеца, и еден петок (пред бела ноќ(сабота беше бела ноќ), минатата година) се видовме пред школо со маја... вечерта требаше да излеземе во посебно друштво, излеговме ние само машки од кај мене, и сакавме да викнеме некои девојчиња... мене ми текна на маја и нејзините другарки за кои ми збореше од сабајлето... и им кажав на другариве и и се јавив на маја и и реков дека сме друштво тука и дека сакаме да се најдеме со нив... они се согласија и ајде ние 5ката и во Бисер, се поздравив со маја и им ја преставив на моите другари и после и маја ги престави другарките нејзини... една од нејзините другарки одма ми се засвиѓа, но си реков не бе со неа не би требало да имам ништо... а и девојчево во истиот момент го помиси тоа и ме засвиѓа...заврши што заврши таа вечер, истата вечер се договоривме да идеме заедно на бела ноќ... дојде сабота, се најдовме вечерта и пак исто чувство... на крај демек ко парови сме се испофатиле за мишка, и останавме јас и другарка и што се засвиѓавме, и ние само се насмеавме се фативме под мишка и ајмо накај плоштад... после тоа цела вечер бевме фатени за раце и се смешкавме... ја прашав што се случува... но само добив одговор физички насмеана и само рече хмммм... и ништо друго... заврши и таа вечер.. не напраивме ништо таа вечер... после преку смс со дотичната другарка нејзина(дијана), љубовни смс и некои такви ствари... се видовме одма после бела ноќ уште неколку пати... на 8 ми септ. ја прашав за мување она не беше нешто мн сигурна и рече ај да размислам и сл... после два дена бевме на кеј... и ми вика а што праиме ние само вака а? и тогаш се деси... се испомувавме и то... после тие денови на смс пак запалени еден по друг едвај чекавме да се видиме... и се договоривме на 12 вечерта да се видиме, сабајето и праќам љубовна смс у стил дали сакаш да се фатиш со мене... и она ми праќа назад епа ај... вечерта се видовме...ми беше малку гадно оти незнаев како да се поздравам со неа... но таа ме бакна во уста и јас и вратив на крај... и официјално бевме фатени... и тек после некое време ми кажа оти се зафркавала со мене со таа смс за тоа епа ај... не го мислеше баш вистински но кога ме видела таа вечер дефинитивно реши... хехе... бевме 4 месеца заедно... перфектна врска, нормално со неколку расправки но одма решававме проблеми во рок од 5 мин... и ете после 4 месеца заради глупост дозволивме да раскинеме... и сеа 10 месеца без неа, и многу ми е глупаво... мислам дека уште имам за неа нешто... но завршено е... сеа таа си има друг, а јас останав намќор , сам :nesum:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Гад дем, одамна беше:) Во прва година, на првиот собир на МФФ (Македонскиот Филмски Форум) со Теа и Мара се запознавме со сите и уствари мене ми текна дека го иам гледано сто години уназад низ град со некоја си цура... Сепак - не ми остави добар впечаток, во ниеден поглед. За разлика до мене другарка ми ептен се спријатели со него и сеуште се како бест френдс.
Ај да идам на битното, до пред месец и нешто бевме само на здраво и на некој шалабајзерски муабет ама наполитанките....:)
Срце... :*

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
На филпери.....(Одамна беше пред девет години ама никогаш нема да ја заборавам таа вечер)

Kajgana Shop

На врв Bottom