Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
На школо. Леле колку ни беше само забавно!!! Среќна сум што го имам. Прекрасна личност е!

Во школо. Се дружевме иииии..... Еве уште сме заедно!

U

UnholY

Гостин
па...ја запознав....беше крај школска почетокот на воа лето...пиеше вино со друштвото на амфи беа можам да кажам добро запиени:vozbud: ...случајно поминавме па седнавме со нив..(ние бевме бетер ама нема врска)..така од почетокот беше само другарство, но со текот на времето односно откако поубаво се запознавме еден со друг другарството постепено почна да преминува во нешто повеќе и така...сега ни е супер:back::love3:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Znam vikend bese i drugar mi dogovori edna tipka za da se muva so nea.I onaka slucajno tipkata dojde so edna drugarka (segasnata zenskata moja)...i sega drugar mi i x-personata zaminaa da se muvaat i jas ostanav so drugarka i...i nesto muabet ova ona mi vika te znam jas tebe odamna mi se svigas aj da se vidime utre.Utredenta se vidovme pak...i od togas eve veke sekoj den se gledame 4 meseci...
:love3:

Член од
23 декември 2007
Мислења
54
Поени од реакции
0
Na skolo ... jas prva go zabelezav i mislam deka use od toj moment sum zaljubena vo nego! Pa eve godina kako ideme, godina i pol kako go znam :)

M

**MEMORY**

Гостин
Летово на одмор во Охрид, негде крајот на јули...
На почетокот бевме ептен другари ама со тек на време некои работи се сменија и еве веќе месец ипол сме во врска и... ЛЕЛЕ КОЛКУ СИ ГО САКАМ!!!!

Д

Демијан

Гостин
Во Хавана пред две лета.Си седев јас онака со другари и ми приоѓа она не трга на страна и ми вика: Имам ли јас шанси кај тебе!!!!:back:И јас тука пукам од срам и и викам: Па фала богу и така се почна

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Јас со мојата љубов си се запознав случајно.Отидов на викенд надвор од градот,се запознавме случајно кај другарка ми(негова братучетка)И одма почнавме да си ставаме капачиња(како што ме дал Господ,а и он не е поарен).И тој викенд се продолжи на недела и бевме неразделни овие месеци.Многу сум среќна што го имам во мојот живот.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Летен камп во Грција.... И тоа првата година кога бев не се знаевме лично, тек втората година се упознавме :) А како, појма немам, почнавме муабети :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.449
На факс, случајно. Од истиот момент знаев дека животот ќе го смени својот тек. Се запознавме онака спонтано мада ја имам забележано повеќе пати на истото место. Подоцна разбравме дека имаме предавања еден до друг во тој ден. И така се видовме уште 2 недели (2пати) па после почесто. Почнаа и излегувањата заеднички (имавме заеднички вкус за места за искачање).

Член од
10 јануари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Првото запознавање ни беше случајно...таа беше другарка на мој другар, и тие се имаа договорено да се видат нешто. Тој јунски ден седнавме на сладолед...но (сеуште) немаше хемија помеѓу нас... летото си го тераше секој по свој пат, се гледавме повремено во град, парк, дискотеки и сличниве места... Кон крајот на летото, веќе почна таа некако да ми се движи низ мислите. Една вечер, на една забава, случајно и двајцата се погодивме надвор излезени, на малку одмор/воздух, и поминавме долго време во разговор... после тој разговор, веќе дефинитивно бев :wub: по неа...наредниот ден веќе почнав да правам план/стратегија за како да ја освојам. Се сретнавме (непланирано) преку неделата, и таа ми спомна нешто како, сестрами слави роденден во сабота, дојди и ти. Јас бев :je:, ете ми ја совршената прилика. Вечерта дојде, и од тогаш сме :love2:.

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
на школо:vozbud:во 3та кога се делеа класовите по смерови паднавме во ист клас,а пред тоа поим немавме еден за друг:pos:

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Мојата сопруга (љубовта на мојот живот со која од неодамна имам прекрасна керќичка) ја запознав пред девет години во една фирма од оние шо продаваат фејк производи од теле шоп. И двајцата бевме отидени таму на заебанција да работиме...колку да утепаме време.....и си се најдовме........

Пет и пол години сме во брак и многу се сакаме...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
А мојата, сеа веќе бивша девојка ја запознав во школо, и тоа тешка намештаљка беше ... :)

И сеа го проколнувам тој момент коа ја запознав и коа се заљубив во неа. :/

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Jaaaaa
Vi teknuva na onoj kaficot El-Greko?Epa tami idev nonstop zatoa sto toj bivsiot so koj ne idev ama se muvav nekoi si dobri 4 godini,bravese zurki i se palev da idam tamu,se dodeka ne mi se zasviga segasniot decko so koj idam veke skoro 2 gdini i mnogu si go sakaaaaaam i taka.Prvo mislev na zaebancija e, zs toj so se muvav so nego mi bese [prva ljubov i umirav so se vika po nego,ama toa e i taka bidna:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom