- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.135
- Поени од реакции
- 23.444
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имав сличен проблем, поточно не се конектира на пс мрежа а вика дека има конекција(истото го кажуваше и нс ви фи и преку кабел). Пробав и со промена на днс ама не помогна, кај тебе може ќе успее. Ако тоа не го реши проблемот, ресетирај го рутерот со тоа што ќе ставиш ново име на мрежата и нов пасворд. Исто ресетирај го и пс-то.Пак јас со истото прашање,имам оптички интернет од Телекабел несака да се конектира за да симнам игра ниту да апдејтирам игра, од Тмобиле од прва .
Некоја страна/група на facebook кај што се продаваат игри за PS5 на старо?
Ps4/ps5 macedonia na fb grupata, privatna e ama ke te stavat odma.Некоја страна/група на facebook кај што се продаваат игри за PS5 на старо?
I na drugava grupa posledno sekoja objava e za prodazba ili popravka na konzola. Predhodno za vreme na covidot valjda povekje slobodno vreme imaa lugjevo i se otvorashe i interesna diskusija za nekoja igra.![]()
PlayStation® Macedonia | Facebook
Добредојдовте во групата Плејстешн Македонија. Неколку едноставни упатства за кои се надеваме дека сите може да се придржувате: 1. Ве молиме да се...www.facebook.com
Јас се зачленив мислејќи дека ќе најдам препораки за игри, рецензии, туторијали, walkthrough-а, ама всушност 99% од активноста во групата е препродажба на игри (што мене секако не ми треба зашто имам PS5 Digital Edition.)
Ниедна.Излезе некоја игра за ова после 5 години или ќе чекаме шеска за нови игри?
Не ти треба Македонија. Регистрирај се во САД, ама во некоја tax free сојузна држава: Невада, Њу Хемпшир, Јужна Дакота, Тенеси... Има погоре едно многу добро видео на Гораст што мене многу ми помогна кога го зедов PS-от, ако го најдам ќе ти пуштам линк.Здраво, како да направам акаунт за да играм онлајн? Нема опција за Македонија како држава.