- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.142
- Поени од реакции
- 23.455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имав сличен проблем, поточно не се конектира на пс мрежа а вика дека има конекција(истото го кажуваше и нс ви фи и преку кабел). Пробав и со промена на днс ама не помогна, кај тебе може ќе успее. Ако тоа не го реши проблемот, ресетирај го рутерот со тоа што ќе ставиш ново име на мрежата и нов пасворд. Исто ресетирај го и пс-то.Пак јас со истото прашање,имам оптички интернет од Телекабел несака да се конектира за да симнам игра ниту да апдејтирам игра, од Тмобиле од прва .
Некоја страна/група на facebook кај што се продаваат игри за PS5 на старо?
Ps4/ps5 macedonia na fb grupata, privatna e ama ke te stavat odma.Некоја страна/група на facebook кај што се продаваат игри за PS5 на старо?
I na drugava grupa posledno sekoja objava e za prodazba ili popravka na konzola. Predhodno za vreme na covidot valjda povekje slobodno vreme imaa lugjevo i se otvorashe i interesna diskusija za nekoja igra.![]()
PlayStation® Macedonia | Facebook
Добредојдовте во групата Плејстешн Македонија. Неколку едноставни упатства за кои се надеваме дека сите може да се придржувате: 1. Ве молиме да се...www.facebook.com
Јас се зачленив мислејќи дека ќе најдам препораки за игри, рецензии, туторијали, walkthrough-а, ама всушност 99% од активноста во групата е препродажба на игри (што мене секако не ми треба зашто имам PS5 Digital Edition.)
Ниедна.Излезе некоја игра за ова после 5 години или ќе чекаме шеска за нови игри?
Не ти треба Македонија. Регистрирај се во САД, ама во некоја tax free сојузна држава: Невада, Њу Хемпшир, Јужна Дакота, Тенеси... Има погоре едно многу добро видео на Гораст што мене многу ми помогна кога го зедов PS-от, ако го најдам ќе ти пуштам линк.Здраво, како да направам акаунт за да играм онлајн? Нема опција за Македонија како држава.
Мене исто од гром ми цркна го фрлив и си купив пцДечки ај ако може совет, пред еден месец го однесов пс5ката на сервис (во анхоч, бидејки и од таму беше земен) не се уклучуваше воопшто, и по тоа што ми беше кажано ако се сеќавам добро, некаков контролер на матичната бил изгорен. Еден другар ми спомна дека најверојатно е од гром, кога имаше невреме летово некоја ден, колку е вистина не знам, али после тоа конзолава не се пушташе воопшто. Е сеа го смениле тоа, и пак не работи, и чекам ќе пробале уште нешто на матичната, искрено не знам многу околу ова, али знам дека ако е матичната поарно да си купам нов оти тешко овој да се направи.
Па мислев да прашам дали вреди да се проба со некој друг сервисер, макар и половен дел да стават, или да си купам нова конзола, секако со план сум бидејќи зимово ќе работам ремоте и после работа итекако ќе ми фали гејминг, а овој ако не се прави размислував и да го дадам на делови колку ќе дадат толку, ама не ни верувам дека освен пластиките нешто друго може да се продаде.
Пробај тукаДечки ај ако може совет, пред еден месец го однесов пс5ката на сервис (во анхоч, бидејки и од таму беше земен) не се уклучуваше воопшто, и по тоа што ми беше кажано ако се сеќавам добро, некаков контролер на матичната бил изгорен. Еден другар ми спомна дека најверојатно е од гром, кога имаше невреме летово некоја ден, колку е вистина не знам, али после тоа конзолава не се пушташе воопшто. Е сеа го смениле тоа, и пак не работи, и чекам ќе пробале уште нешто на матичната, искрено не знам многу околу ова, али знам дека ако е матичната поарно да си купам нов оти тешко овој да се направи.
Па мислев да прашам дали вреди да се проба со некој друг сервисер, макар и половен дел да стават, или да си купам нова конзола, секако со план сум бидејќи зимово ќе работам ремоте и после работа итекако ќе ми фали гејминг, а овој ако не се прави размислував и да го дадам на делови колку ќе дадат толку, ама не ни верувам дека освен пластиките нешто друго може да се продаде.