PlayStation 5

• Креатор на темата ob1
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.017
Поени од реакции
23.255
Кога е најдобро и најефтино да се купи PS+ extra? Ќе има попусти или блек фрајдеј ќе траба да чекам :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.485
Поени од реакции
6.274
Ja gledav Secret Level, me hajpnaa samo epizodite za Armored Core i Warhammer pa gi staviv na wish lista i edna nedela podocna kaj se pogodija vo ist sale zaedno so elden ring se da im ebam ama morase malce da odmoram od lgbtq+ igrive so gi nudat na ps extra
IMG_5136.jpeg

sega mi fali da isceniram smrt ili ako poznavate nekoj doktor da mi dade lazno boleduvanje do veligden :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Кога е најдобро и најефтино да се купи PS+ extra? Ќе има попусти или блек фрајдеј ќе траба да чекам :D
Najbrzo Maj juni imase porano popusti a moze i random da ti izleze dokolku ne se imas voopsto pretplateno

Последно уредено:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.979
Поени од реакции
143
Планирам да ја купувам Mortal Kombat 1 онлине од ПС СТОРЕ. Непознато ми е како одат овие понуди GAME BUNDLE, ако веке ја одберам таа опција.. мора ли претходно да ја имам играта или со оваа понуда ја добивам играта и + некои додатоци за неа?

1743203421638.png

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.017
Поени од реакции
23.255
Асасинс крид Валхала купена цд, имам оптички интернет од телекабел несака да се апдејтира играта ни на 5г ни на 4г , се префрлив на комшијата што е одалечен од мене 20 метри има интернет од тмобајл веднаш почна да се апдејтира , од мојот интернет се нешто ерор ми дава , некој со вакво искуство и како да го решам?

Kajgana Shop

На врв Bottom