PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Пак јас со истото прашање,имам оптички интернет од Телекабел несака да се конектира за да симнам игра ниту да апдејтирам игра, од Тмобиле од прва .

Attachments

• IMG_20250729_200001.jpg
    IMG_20250729_200001.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 14
  • IMG_20250729_195937.jpg
    IMG_20250729_195937.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 14
Пак јас со истото прашање,имам оптички интернет од Телекабел несака да се конектира за да симнам игра ниту да апдејтирам игра, од Тмобиле од прва .
И јас имав сличен проблем, поточно не се конектира на пс мрежа а вика дека има конекција(истото го кажуваше и нс ви фи и преку кабел). Пробав и со промена на днс ама не помогна, кај тебе може ќе успее. Ако тоа не го реши проблемот, ресетирај го рутерот со тоа што ќе ставиш ново име на мрежата и нов пасворд. Исто ресетирај го и пс-то.
И не открив од што настана проблемот, дали од тоа што снема струја додека беше во стенд бај моуд па после правеше рековери, дали од телекабел нешо заебаа или нешто сосема трето.

Некоја страна/група на facebook кај што се продаваат игри за PS5 на старо?

Јас се зачленив мислејќи дека ќе најдам препораки за игри, рецензии, туторијали, walkthrough-а, ама всушност 99% од активноста во групата е препродажба на игри (што мене секако не ми треба зашто имам PS5 Digital Edition.)

Ps4/ps5 macedonia na fb grupata, privatna e ama ke te stavat odma.

Јас се зачленив мислејќи дека ќе најдам препораки за игри, рецензии, туторијали, walkthrough-а, ама всушност 99% од активноста во групата е препродажба на игри (што мене секако не ми треба зашто имам PS5 Digital Edition.)
I na drugava grupa posledno sekoja objava e za prodazba ili popravka na konzola. Predhodno za vreme na covidot valjda povekje slobodno vreme imaa lugjevo i se otvorashe i interesna diskusija za nekoja igra.

Последно уредено:
Здраво, како да направам акаунт за да играм онлајн? Нема опција за Македонија како држава.
Не ти треба Македонија. Регистрирај се во САД, ама во некоја tax free сојузна држава: Невада, Њу Хемпшир, Јужна Дакота, Тенеси... Има погоре едно многу добро видео на Гораст што мене многу ми помогна кога го зедов PS-от, ако го најдам ќе ти пуштам линк.
Автоматски споено мислење:

Еве го:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom