Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.191
Затоа што не ме разбираш: кога предлагаш ваков филм во must watch филмови, стави една ѕвездичка и напомени дека филмот е something completely different, дека влегува во категорија hate it or love it филмови, или нешто слично. Кажи им на тие што им го предлагаш дека им предлагаш филм во кој потенцијално си го губат времето.Секако. Прво:
Потоа:
Значи муабетот тргна од таму дека не требало да го предложам како a must watch, за потоа сам да кажеш дека е сосема ОК ако некому се допаднал да го предложи како a must watch. Значи го исцрпивме муабетот, дојдовме до моето, не знам зошто дискутираме уште.
![]()
Филмот е must watch за тебе, но кога го предлагаш, стави им до знаење дека не е вообичаен филм. Ова ти е типичен филм на кој публика си оди на пола, да не се преправаме сега.
Постои разлика помеѓу што е тоа must watch филм за тебе а што навистина е must watch филм. Овој филм не е must watch филм по ниедно мерило. Никому нема да му фали како филмско искуство. Никаде на ниедна маса никој нема да отвори муабет за филмот, или да каже виц со референца од филмот кој другите би го разбрале или треба да го разберат. Никаков импакт нема овој филм за да биде must watch. Кој го цитира тој филм и каде? Колку луѓе воопшто никогаш и не слушнале за филмот? Колку луѓе не слушнале за Кум, Шошенк, Гудфелас, Лорд оф д Рингс, Форест, Инсепшн, Интерстелар, Стар Ворс, Бек то д фјучр... тоа ти се must watch филмови.
Сега пред да кажеш дека е нов филмот и му треба време, стави ме во букмарк и пиши ми после 5-10 години дали се променило нешто или и понатаму no one gives a fuck за филмовите што го форсирате денес.
Не сум ти лут тебе, @wot џубрето ме нервира, Интер изгуби пред сат време, морам да се испразнам некаде.