Само потсети се од кои ликови дома имаше постери, не знам зошто си трошел времеГони го и три лепе, ми предложив еднаш класика филм со Брижит Бардо, не му чинела. Што ќе ти е таков човек?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само потсети се од кои ликови дома имаше постери, не знам зошто си трошел времеГони го и три лепе, ми предложив еднаш класика филм со Брижит Бардо, не му чинела. Што ќе ти е таков човек?
Не се лутам, си дебатираме. Мене филмот ми остави таков белег, што еве, гледате, и 3 години подоцна уште како аватар го чувам каменот со googly eyes. Се она што го кажа @Комита Ултрас погоре - филмот беше забавен, креативен, a breath of fresh air во задреманото холивудско кино. Имаше во него и забава, и хумор, и философија, и драма, и авантура, и боречки вештини... Кога велам - креативен и уникатен, стварно го мислам тоа, зашто не сум сретнал друг филм во животот во кој ќе ја има цела таа калакурница од жанрови, елементи и мотиви, а да функционира. Сосема заслужено и го освои Оскарот за најдобар филм и сите останати Оскари таа година. Според мене еден од најзаслужените добитници во последниве 10 години.Во ред де, не љути се одма.
Must watch филмови се филмови кои оставиле некаков белег во поп културата и без чие гледање останува некаква празнина која треба да се пополни. Небитно е што ми е десетка мене, јас го сакам The last starfighter на пример ама не го ставам на must watch предлози. Од друга страна, The Godfather можеби нема да им се допадне на сите но е must watch за сите без разлика дали ќе им се допадне или не, затоа што не може човек да се нарече филмоман а да го нема изгледано The Godfather.
Ете, пишав погоре, меѓу другото.Јас обично не се мешам во туѓ вкус, ама за филмов стварно морам да ве прашам што гледавте што толку ви се бендиса, што е тоа што ви остави впечаток, care to explain? Бидејќи јас кога го гледав навистина бев шокиран како филмов има толку високи, се осеќав како два и пол саати да го гледам спотон од Turn Down for What. Мислам не ми е ни прашањето за тоа дали ви се допаѓа или не, туку дека сте му изнаредиле десетки.
Па не можеме баш да кажеме со сигурност пошто никој го нема гледано хаха.Snow White има оставен белег.
Негативен.
Не.За муабетот со Кум, ете, сам се побиваш - од една страна велиш дека EEAAO не бил a must watch затоа што не го сакале сите, бил hate it or love it (во претходното мислење), а од друга страна Кум бил a must watch, иако не го сакале сите. Значи пак доаѓа до тоа моето - a must watch е субјективна категорија: тоа што е за мене a must watch, не мора да биде за останатите
Must watch филмови се филмови кои оставиле некаков белег во поп културата и без чие гледање останува некаква празнина која треба да се пополни.
Look at this:
Прегледај го приврзокот 449064
Прегледај го приврзокот 449065
За тие кои не знаат кои се ликовиве, тука се: @wot , @grande-juve , @Комита Ултрас , @Gazpapir , @Krk1 , @Goodfella и други со 9/10 и 10/10 оценки.![]()
кој е wot од овие?Јас само wot го препознав...![]()
Лик кој постои од 1968ма.Сребрни летач, кој ќе биде жена
Snow White има оставен белег.
Негативен.
Па не можеме баш да кажеме со сигурност пошто никој го нема гледано хаха.
Лик кој постои од 1968ма.