PlayStation 5

• Креатор на темата ob1
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Морам да се пофалам, ја завршив првата игра - Ghost of Tshushima. :pipi: Уживање беше целиот овој месец. При крај почнаа да ме нервираат долгите приказни по малце, па честопати знаев да го оставам контролерот додека тие си зборат и да си бркам друга работа дур не престанат. Инаку - чиста 10/10 за играва, фала уште еднаш за сите што ми ја предложија.

Е сега, остануваат уште некои 20-тина трофеи кои морам да се вратам и да ги освојам, а после тоа (бидејќи ги завршив сите side quest-ови, ми останаа само 4 mythical quests), ќе размислам за одење и на тој Iki островот. Сега за сега значи уште не ја напуштам GOT, и не сум размислувал што следно. Вака прво нешто што ми паѓа на ум од вашите предлози е God of War. Па ќе видиме.
Како татко би требало God of War двете игри ептен да ти се погодат.

@wot Returnal 2.0 :X3:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.150
Поени од реакции
37.711
Како татко би требало God of War двете игри ептен да ти се погодат.
Да ги играм двете, или? Јас мислев директно на Ragnarok да одам, ама ако треба од почеток, ќе ја инсталирам и првата. Ragnarok инаку веќе ми е инсталирана.

Инаку, еве што ќе биде ново во каталогот во февруари (од 18.02 ќе може да се симнат):
1739467313258.png

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Да ги играм двете, или? Јас мислев директно на Ragnarok да одам, ама ако треба од почеток, ќе ја инсталирам и првата. Ragnarok инаку веќе ми е инсталирана.

Инаку, еве што ќе биде ново во каталогот во февруари (од 18.02 ќе може да се симнат):
Прегледај го приврзокот 443288
Прво првата после Рагнарок , вака најдобро, потоа The last of us двата дела и Days Gone.. супер приказни и графика.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731

Прегледај го приврзокот 443288
Мора првата, поврзана е приказната.

Kajgana Shop

На врв Bottom