Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.868
- Поени од реакции
- 52.940
Како татко би требало God of War двете игри ептен да ти се погодат.Морам да се пофалам, ја завршив првата игра - Ghost of Tshushima.Уживање беше целиот овој месец. При крај почнаа да ме нервираат долгите приказни по малце, па честопати знаев да го оставам контролерот додека тие си зборат и да си бркам друга работа дур не престанат. Инаку - чиста 10/10 за играва, фала уште еднаш за сите што ми ја предложија.
Е сега, остануваат уште некои 20-тина трофеи кои морам да се вратам и да ги освојам, а после тоа (бидејќи ги завршив сите side quest-ови, ми останаа само 4 mythical quests), ќе размислам за одење и на тој Iki островот. Сега за сега значи уште не ја напуштам GOT, и не сум размислувал што следно. Вака прво нешто што ми паѓа на ум од вашите предлози е God of War. Па ќе видиме.
@wot Returnal 2.0

Уживање беше целиот овој месец. При крај почнаа да ме нервираат долгите приказни по малце, па честопати знаев да го оставам контролерот додека тие си зборат и да си бркам друга работа дур не престанат. Инаку - чиста 10/10 за играва, фала уште еднаш за сите што ми ја предложија.

, i mnogu ke ti ebe majkata prv pat koga ke mu otides, ama posle pokratok ke ti e patot do istiot, so toa sto sekako ke treba dobar build up da imas pred da ides kaj bilo koj od bosovite ali ko sto rekov, so sekoj ciklus ke stanuvas sve podobar i podobar i ke znaes kako takticki da pristapuvas vo sekoj nareden ciklus, otkako sekako nekoj ke ti ebe mater u prethodniot, sakal ti ili ne.