PlayStation 5

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Уште чекам @wot -че. :love:
Имај на ум дека треба да предложиш игри за почетник. :P
Инаку, до сега, овие 2 недели ги играв само тие што ги инсталирав за децата, за мене ни една: Astro's Playroom (ова е нешто ко trial за Astro Bot, барем јас така го сфаќам. Малечка е, ја поминав цела), Ratchet & Clank: Rift Apart (забавна, на некои 25% сум), GTA5, NFS, со син ми ја играме It Takes Two и Worms W.M.D. (оваа нему му е најзабавна :D) и не ми текнува што друго. А, да - ги инсталирав и Fallout 4 (ја пробав, ама не ми изгледа интересно), The Last of Us (уште не сум ја пуштил), и PES (не знам како се викаше сега, ама е живо срање од игра, оваа прва ја бришам).
Тоа PES којзнае и PES дали е веќе, бриши без двоумење :D

Uncharted Legacy of Thieves е во колекцијата, две игри се, втората е како spin-off на серијата. Ги немав играно претходните Uncharted, планирам во иднина, но тоа не ме спречи да уживам во овие затоа што горе-долу сѐ е јасно. Линеарна игра е, изгледа прекрасно, има прогресија и чувство дека учиш некои нови гејминг скилс, и не е многу долга. Ќе се заборавиш во играта :love:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.970
Поени од реакции
37.228
Тоа PES којзнае и PES дали е веќе, бриши без двоумење :D
eFootball се вика по ново. За да можеш да играш меч, триста "мисии" мораш да завршиш. Ај и нека е така, ќе потрошиш пола саат пред да почне мечот. Ама бираш тим пред него, или репрезентација, и пример ја бираш Македонија, и ти бара да купиш играчи и ти нуди еден пакет од 10 играчи во кој задолжително е Меси. И го бираш, и така, Меси игра за Македонија. :tapp:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.970
Поени од реакции
37.228
Инаку, заборавив уште една игра што ја пробав зашто многу ми ја фалеа децата на работа, The Crew 2, ама денес ја избришав и неа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom