The Walking Dead

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.010
Поени од реакции
37.342
Според вас ќе излезе дека уствари немало лоша сезона :ROFLMAO::pos:
Од четврта-петта до крај не е тоа тоа. Се подоправа серијата на крај со скокот од 10 години по исчезнувањето на Рик, ама пак е нивоа подоле. Последните 2 сезони треба да се гледаат за да си во тек со спин-оф-ите кои следат, особено The Ones Who Live, зашто со неа се заокружува целата приказна. FTWD, исто, првите сезони е далеку подобра, до сезоната со атомските бомби.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.405
Поени од реакции
38.914
За мене падна квалитетот после исчезнувањето на Рик. Братот го возеше рејтингот на серијата.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.134
Поени од реакции
27.695
Според вас ќе излезе дека уствари немало лоша сезона :ROFLMAO::pos:
Имаше 5-10 еоизоди пред Ниган, и за време на Ниган скоро една сезона каде што се бркаа само лево десно без никаков напредок.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.010
Поени од реакции
37.342
Имаше 5-10 еоизоди пред Ниган, и за време на Ниган скоро една сезона каде што се бркаа само лево десно без никаков напредок.
Со Ниган уствари вредеше само mid-season финалето и првата епизода во продолжението, со Глен и палката.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.134
Поени од реакции
27.695
Со Ниган уствари вредеше само mid-season финалето и првата епизода во продолжението, со Глен и палката.
Мене па ми беше интересен со поговорките, сарказмот. Особено кога даваше логички објаснувања околу постапките.
Затоа и на крај се вртеше тепријата дека уствари Рик и компанија се насилниците и ладнокрвните убијци а не Ниган кои што предходно ги предупреди за секоја постапка.
По мој вкус дури и премногу ги толерираше.

Не ми одговори а спинофите со Ниган и Меги и со Дерил. Ги бива или џабе губење време се ?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.010
Поени од реакции
37.342
Не ми одговори а спинофите со Ниган и Меги и со Дерил. Ги бива или џабе губење време се ?
Со Ниган и Меги ја прекинав, ми немаше смисла тоа, тупење на мозок беше. Со Дерил не сум ја гледал, ама гледам и позитивни и негативни реакции има.

Плус и World Beyond беше без врска, и таа ја прекинав на сред прва сезона (само 2 сезони се). Ама кога ја гледав оваа со Рик и Мишон серијата, некако ми фалеше контекст, зашто двете се поврзани една со друга, во истата група се случуваат.

Има уште една, седма серија, anthology, со секоја епизода различна приказна, не знам како се викаше, ама и таа не ми е гледана.

Kajgana Shop

На врв Bottom