La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Утре ова време ќе падни форумот од гомна јадење, ако тепа Барса : Чохохохолисимо, еве ги греојте пак губат ...
Ако победи Атлетико : пих ионака трето место максимум :D
Веч видено, пс никој не ми се нафати за кладбата :gjavol:
Visca el Barça <3 на цицките и слика во ДМ, ако победи Атлетико кажи твој услов, ако е нерешено никому ништо. :icon_lol:
Deal?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.699
Поени од реакции
18.975
Јас мислев сигурна си во победа. :cautious:
Ех да бев сигурна ќе ставев све на коцка немаше по цицки да се кладам тука :)
Дека се надевам и верувам во победа да, кој фан не би се надевал, плус Атлетико стварно добро изгледа овој период, кој ги гледал знае, не е тоа никаков курч од моја страна, инаку јас сум прва да ги кудам кога не му оди.

Вака сега Барселона иако не пречекува ослабена оти не игра Јамал кој патем прави огромна разлика на теренот, за тоа говори статистиката со и без него, влегуваат во мини криза, а кај нас пак се е спротивно, Чоло го има цел тим на располагање, играчите се во форма, поготово Аргентинците, не престануваат да полнат мрежи.
11 победи по ред, од кои 6 во лигава
Сите овие факти не се занемарувачки ама сепак е дерби и натпреварот има голема тежина и за двете екипи.
Плус фактот дека Чоло нема победа во Барселона, тоа си стои.

И двата тренери и играчи се свесни за сите овие податоци, тоа и на прес го изјавија.

Ќе видиме утре, нов натпревар, не знајме шо не чека, се надевам добра утакмица со голови ама без инфаркт завршници поради моето моментално стање :D
Доволно се истресирав изминатиов период

И на последните тренинзи вака изгледа поставата и најверојатно така ќе биди.
Галагер влегува за Лино, тоа е единствената замена од претходните кола.
Ленглет ми е сумлив за со вас ама Ле Норман најверојатно се плашат да почнат со него оти многу мала минутажа имаше откако се врати од повредата на главата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.699
Поени од реакции
18.975
Член од
5 март 2018
Мислења
16.699
Поени од реакции
18.975
Како шо реков вчера, поставата е таа.
Кај Барселона е чудно дека Олмо е изоставен баш кога и Јамал не игра ама Флик си знае најубо.
Screenshot_2024-12-21-20-11-49-159-edit_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.792
Билбао да немаше слаб старт сега први ќе беа. Симфонија од Моцарт се во последните 7-8 текми. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom