Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При бидејки услов за да добијам анализа е јас самиот да направам ајде нека се јави некој доброволец и.....head scanning may begin!!!:helou:
Е па значи еве ја мојата ветена анализа, бидејќи сега најдов време.
Значи вака: Најпрвин кога те запознав, ми изгледаше малку сериозно, нерасположено а и те немав многу заприметено на форум.
Подоцна почнав да ги читам твоите постови и во многу од нив и се имам пронајдено.
Мислам дека се девојче кое пред се внимава на надворешниот изглед,сакаш секогаш да си средена и ти годат комплиментите кои ги добиваш за твојот изглед.Прилично си самоуверена и јака личност,имаш самодоверба и се сакаш себеси.И не ти е грижа дали некој ќе помисли дека си нарцис.
Ми се допаѓа твојата одлучност.Ако пресечеш нешто или ако одлучиш нешто ,тогаш тоа е дефинитвно и крај.Не си од оние како ветар што ги менуваат своите ставови.
Не провоцираш,не се караш прва,но затоа ако некој ти нагази на нерв,знаеш да бвидеш опасна и импулсивна и избувлива.
Знаеш како да се бориш за себе,знаеш како да се снајдеш и да ги оствариш своите интереси.
Но,сепак мислам дека имаш кревко срце.Сепак имаш и ранлива страна која што малкумина имаат можност да ја видат.Сакаш да се заштитиш себе си од повредување и страдање и знаеш да ставиш ладна маска,но сепак во суштина си многу фино и весело девојче.
Сакаш да веруваш во љубовта.Мечтаеш за човек кој ќе те сака,почитува и кој ќе те третира онака како што заслужуваш.Некогаш имаш премногу високи идеали.Тоа е супер,само што има многу злобни луѓе на светов кој се ќе направат да ги урнат идеалите и да те уништат тебе.
Но,гледајќите и читајќи те,сигурна сум дека си вистински борец и дека сите тие злобни усти нема да дозволиш да те повредат.
А имаш уште да се развиваш како личност.Само продолжи во овој правец и сигурна сум дека уште многу ќе напредуваш.
Не на рака...На стаклена кугла обично, а кај акутен интелектуален мањак у комбинација со хроничен недостаток на хумор, доволно е еден ред да прочитаме од некој пост за да направиме пристојна анализа.хаха добро е ова анализа :pos2: на рака да не гледате
I za mene od Bob,Divajn, Fortune,Sussaro:nesvest:
Не на рака...На стаклена кугла обично, а кај акутен интелектуален мањак у комбинација со хроничен недостаток на хумор, доволно е еден ред да прочитаме од некој пост за да направиме пристојна анализа.
Сакаш?![]()
За сите новајлии...
Потсетување дека за да барате анализа, треба да имате:
1. Над 100 мислења
2. Да имате некого ализирано самите вие.
3. Ако некој се нафати да ве работи без исполнување на овие услови, негова работа... Ако ве начекам да барате анализа а не исполнувате услови, бришам![]()