Е па значи еве ја мојата ветена анализа, бидејќи сега најдов време.
Значи вака: Најпрвин кога те запознав, ми изгледаше малку сериозно, нерасположено а и те немав многу заприметено на форум.
Подоцна почнав да ги читам твоите постови и во многу од нив и се имам пронајдено.
Мислам дека се девојче кое пред се внимава на надворешниот изглед,сакаш секогаш да си средена и ти годат комплиментите кои ги добиваш за твојот изглед.Прилично си самоуверена и јака личност,имаш самодоверба и се сакаш себеси.И не ти е грижа дали некој ќе помисли дека си нарцис.
Ми се допаѓа твојата одлучност.Ако пресечеш нешто или ако одлучиш нешто ,тогаш тоа е дефинитвно и крај.Не си од оние како ветар што ги менуваат своите ставови.
Не провоцираш,не се караш прва,но затоа ако некој ти нагази на нерв,знаеш да бвидеш опасна и импулсивна и избувлива.
Знаеш како да се бориш за себе,знаеш како да се снајдеш и да ги оствариш своите интереси.
Но,сепак мислам дека имаш кревко срце.Сепак имаш и ранлива страна која што малкумина имаат можност да ја видат.Сакаш да се заштитиш себе си од повредување и страдање и знаеш да ставиш ладна маска,но сепак во суштина си многу фино и весело девојче.
Сакаш да веруваш во љубовта.Мечтаеш за човек кој ќе те сака,почитува и кој ќе те третира онака како што заслужуваш.Некогаш имаш премногу високи идеали.Тоа е супер,само што има многу злобни луѓе на светов кој се ќе направат да ги урнат идеалите и да те уништат тебе.
Но,гледајќите и читајќи те,сигурна сум дека си вистински борец и дека сите тие злобни усти нема да дозволиш да те повредат.
А имаш уште да се развиваш како личност.Само продолжи во овој правец и сигурна сум дека уште многу ќе напредуваш.