Кај имаш гледано женски фудбал во живо света тиКој не гледал женски фудбал во живо незнае какви се парадокси може да се случат таму.
Ухх ама ме потсети.Кој не гледал женски фудбал во живо незнае какви се парадокси може да се случат таму.
Јас за едно ЕП до 21 или до 19 не можам да се сетам, кај нас играа квалификациска група пошо така ги правеа порано ( не знам сега дали е така) во иста земја се игра неколку дена и се завршува групата, имав инфо директно од тренерот за наместени мечеви. Нигде не можев да ги уплатам, на 1-2 места кај што најдов не даваше уплата повеќе од 1000 денари ако добро се сеќавам. Најчесто местеа седмици, зашо пренеспособни беа да напраат 1 у 2, едноставно разликата во квалитет беше толку голема како сеа ние од форумов да се собереме и да играме 11 вс 11 со Реал Мадрид.2010 во Куманово имаше утакмици од Европско жени до U-19, бев да гледам Германија - Шведска чинам. Прави комедии.
И за давач на топки не те бива.Ухх ама ме потсети.
Во Струмица некаде околу 2007-2008 година се играа некакви си квалификации или што и курац да беа за млади женски репрезентации во фудбал.
Ми текнува дека играа Франција и Данска, на другите не се сеќавам, беше нешто како фајнл фор или слично. Во финалето играа баш овие две држави, знам дека французинките ги сокршија скандинавките, 4-0 или така нешто.
У напад за Франција играше една налик Серена Вилијамс, за глава повисока од сите други, црна како ноќта, на грб качуваше по 2-3 и трчаше со нив
Јас тогаш ја вршев улогата на давач на топки покрај линијата пред северната трибина на стадионот Младост и тоа е дефинитивно последен пат кога гледав женски фудбал
Во Германија. Не беше официјална лига, турнир некој традиционален али се играше на помошен стадион со исти димензии. Али сепак беа женски шо тренирале фудбал со години, не некои рандом собрани од улица.Кај имаш гледано женски фудбал во живо света ти
Стефан-Раде Штекли.имав инфо директно од тренерот за наместени мечеви.