Скапо беше,да,но веќе ја направив..Резултатите како што спомнав не беа баш најсјајни,има лезија на менискусот,и можна парцијална лезија на преден вкрстен лигамент.Се консултирав со еден доктор,семеен пријател,кој што баш и не беше сигурен дека ќе треба да правам било каква операција.Но,утре имам контрола кај докторот кој ја следи цела ситуација уште од повредата,па тој треба да ги види резултатите од магнетната.Инаку,дури и најстрашните повреди на лигаменти и менискус можат да се поправат со артроскопија,и не разбирам како тоа на две дупчиња со дијаметар од најмногу 1 цм ќе се стават конци..Можеби не сум доволно информирана,но во секој случај не верувам ..
Докторот е инаку од Охридската Специјализирана Болница,кој што искрено да кажам,сето тоа напишано во резултатите од магнетна,веќе ми го имаше кажано,но и тој и јас сакавме да бидеме скроз сигурни,да не трпам болки при дијаностичка артроскопија,која што ни во државните болници не е баш ефтина,без плави картончиња
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 22:12 ---
Ќе се оперирам во Охрид,најверојатно,и да,многу мака имам со коленото,многу заебана работа,посебно за девојка.Докторите се доста искусни,но после артроскопијата,според тоа што го слушав,и немало компликации.