C
CoolIris
Гостин
Др. Зоран Несторовски, ГОБ "8 ми Септември".Препорака за добар ортопед хирург на државна за руптура на преден вкрстен лигамент? Или на приватна.
Др. Зоран Несторовски, ГОБ "8 ми Септември".Препорака за добар ортопед хирург на државна за руптура на преден вкрстен лигамент? Или на приватна.
Јас имам правено артроскопија на скинат менискус кај др.Роза Џолева на клиника. Неа ја препорачувам од лично искуство, жената пред да ја види снимката од магнет само со преглед точно ја постави дијагнозата и одлично ја заврши артроскопијата. За лигаменти не би знаела, но исто од лично искуство сo член на семејството др.Несторовски од 8 Септември, човекот е одличен но ако воопшто најдеш термин. ОД приватните знам за многу позитивни искуства од др.Борислав Илиев од Систина..Со лесноПрепорака за добар ортопед хирург на државна за руптура на преден вкрстен лигамент? Или на приватна.
Дали имате правено операција на лигамент?Др. Зоран Несторовски, ГОБ "8 ми Септември".
Мене ме оперираше др. Алан Андоновски од државна, изгледа неозбилно ама човекот е мајстор и си го знае занаетот, ме оперираше 23 јануари (преден вкрстен лигамент), во Октомври веќе трчав 10 км. Сега кога ми е малце зајакнат квадрицепсот се осеќам како да не сум правел операција.Препорака за добар ортопед хирург на државна за руптура на преден вкрстен лигамент? Или на приватна.
Де бе до кај ја отера работата... Лигаментите ги имаш исфорсирано. Земи мачкај со Ice Power MSM гелон на 3 саата и купи ако треба кинезио ленти, носи 3-4 дена без да ги одлепуваш и како нов ќе си.Вака,денес ми се јави страшна болка во коленото додека трчав и после едвај си дојдов дома. Значи не чашката туку од десната страна на чашката странично незнам како да го објаснам стручно. Кога е во мирување не боли можам да ја мрдам со мала болка ногата и да ја испружам но неможам да трчам,одам со мала болка и неможам да се качам по скали. Што би можело да биде,што да направам превентивно(некој маст,крема итн) и како иде процедурата доколку е сериозно? Каде треба да се снима и дали да се оди на физикална.Поздрав
Си била кај доктори специјалисти и сега тука тражеш савет?Имам скинат менискус.Коленото ми е блокирано.Во Еразмо во Охрид ми викаат операција а Несторовски ме праќа прво на физикална.Исто и друг доктор од 8ми Септември ми кажа дека е потребна операција.Да не имал некој вакво искуство.
Како успеа да најдеш термин во 8ми септември?Имам скинат менискус.Коленото ми е блокирано.Во Еразмо во Охрид ми викаат операција а Несторовски ме праќа прво на физикална.Исто и друг доктор од 8ми Септември ми кажа дека е потребна операција.Да не имал некој вакво искуство.
Еден месец веќе идам таму после собраќајка,секој петок ми викаат дојди нареден петок.Без терминКако успеа да најдеш термин во 8ми септември?
Да ,кога сите ти даваат различна дијагноза.Прашав само за искусво!Си била кај доктори специјалисти и сега тука тражеш савет?
Др Сашо Младеновски ме оперираше од менискус пред 13 години во тогашна Воена болница, сега е во Фили Втори мислам. Да чукнам во дрво, супер ми е коленото, активен сум, пливам, трчам на Водно, носам дете од 15 кила по планини итн... а за докторот можам да кажам дека е број 1.Имам скинат менискус.Коленото ми е блокирано.Во Еразмо во Охрид ми викаат операција а Несторовски ме праќа прво на физикална.Исто и друг доктор од 8ми Септември ми кажа дека е потребна операција.Да не имал некој вакво искуство.
Нема што да се дискутира ако коленото блокира, мора интервенција.Имам скинат менискус.Коленото ми е блокирано.Во Еразмо во Охрид ми викаат операција а Несторовски ме праќа прво на физикална.Исто и друг доктор од 8ми Септември ми кажа дека е потребна операција.Да не имал некој вакво искуство.
Какво искуство поточно бараш!?Имам скинат менискус.Коленото ми е блокирано.Во Еразмо во Охрид ми викаат операција а Несторовски ме праќа прво на физикална.Исто и друг доктор од 8ми Септември ми кажа дека е потребна операција.Да не имал некој вакво искуство.