- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 755
- Поени од реакции
- 2.344
Јас пак ја почнав, трета сезона почнувам денес. ПЕРФЕКЦИЈА.
Имав заборавено неколку работи, сепак 2011 беше пред 13 години
Јас пак ја почнав, трета сезона почнувам денес. ПЕРФЕКЦИЈА.
Имав заборавено неколку работи, сепак 2011 беше пред 13 години
Jа си го реков ова уште пред почеток на прва и не ја гледав.Јок дефинитивно нема да гледам, нека си фураат ретардирана пропаганда.
Јок дефинитивно нема да гледам, нека си фураат ретардирана пропаганда.
Propadna serijata oti vie ne ja gledavte. Preku 10 milioni gledanja na premierata bez streamovi, najgledano finale vo istorijata na HBO televizija. 30 milioni gledanja posle edna nedela i se ocekuva brojkata da bide uste pogolema za vtora sezona.Jа си го реков ова уште пред почеток на прва и не ја гледав.
Книгата ја имам прочитано два пати и не знам колку смениле. Знам дека ради идеологија сменија раса на валиријска фамилија и ги направија црнци и тоа ми беше доволно. Ќе им простев ако кажеа нешто у стилу - Веларионите уште одамна се измешаа со благороднички фамилии од Летните острови и сега се мешани, или некое слично објаснување за промената (у однос на книгатa и у однос на веќе воспоставениот lore од страна на GoT телевизизиската серија). Исто, гарант им дале поголема улога на жените, одошто ја имаат у книгата. Ради истата идеологија. Сега покушаваат да ја диланмулвенизираат серијава, по угледот на Anheuser-Busch кој истото го напраи со својот бренд Bud Light.
Престанав да пратам серии од западно подрачје заради нивната ретардирана пропаганда.Propadna serijata oti vie ne ja gledavte. Preku 10 milioni gledanja na premierata bez streamovi, najgledano finale vo istorijata na HBO televizija. 30 milioni gledanja posle edna nedela i se ocekuva brojkata da bide uste pogolema za vtora sezona.
ama kako taka crnci i trans lugje ima, nejkjuumm. Gledaj Seherezad na Telma, nema crnci tamu.
Зашо сите ликови не ги напраат деца, или Кинези да бидат? Или сите жени да бидат. Или животни да бидат што зборат ко луѓе. Многу откачено би било.ama kako taka crnci i trans lugje ima, nejkjuumm. Gledaj Seherezad na Telma, nema crnci tamu.
Или уште подобро да си направат своја фантазија со сето тоа педерлана и ѓуптини.Зашо сите ликови не ги напраат деца, или Кинези да бидат? Или сите жени да бидат. Или животни да бидат што зборат ко луѓе. Многу откачено би било.