- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 11.825
- Поени од реакции
- 36.860
300 денари.Која цена ја дава тврд повез?
300 денари.Која цена ја дава тврд повез?
Арс Ламина/Либрис ( уште не научив што е разликата со имињата ) имаат многу добри попусти сега гледав слики по фб групите. Ама не видов ни каталог од нив, ниту опција за онлајн нарачки.Пак ќе има невидена гужва од ученици кои се таму за да не купат ништо. Не се многу 100 денари, тоа си во право, ама барем да има некакви попусти. А тие преку цела година организираат настани каде продаваат книги со 20, 30, 50% попуст, доаѓа Саем, истите книги се со 7% попуст. Па некои (Антолог, на пример) уште се фалат како имале книги по 150 денари (а тоа останати залихи што никој не ги купува, и што пред 2 години биле 50 денари). Секоја чест за исклучоците (поточно исклучокот - Бегемот). Се останато - повеќе вреди да не одиш на Саем и да ги чекаш нивните фестивали, отколку да одиш и да ги дадеш тие 100 денари само за да гледаш.
Си го испуштил:Арс Ламина/Либрис ( уште не научив што е разликата со имињата ) имаат многу добри попусти сега гледав слики по фб групите. Ама не видов ни каталог од нив, ниту опција за онлајн нарачки.
Инаку, не ви се пофалив: кога бев на саем во петокот, на два пати од страна на писатели / издавачи / вработени на штандови беше спомнат форумов или конкретно оваа тема, на што си се смешкав под мустаќ додека разгледував. Значи добро е, нѐ читаат!
Го сакам Набоков, но ова е единствениот негов роман што не можев да го дочитам.Ја земав и оваа, се надевам не погрешив.
Прегледај го приврзокот 413744
И јас не ја дочитав, ни до пола не стигнав, ја оставив. Ја зедов мислејќи дека ќе биде на ниво на "Лолита" ама се разочарав.Го сакам Набоков, но ова е единствениот негов роман што не можев да го дочитам.
Да те прочита сеа Румена.... ццццц.Си го испуштил:
Инаку, не ви се пофалив: кога бев на саем во петокот, на два пати од страна на писатели / издавачи / вработени на штандови беше спомнат форумов или конкретно оваа тема, на што си се смешкав под мустаќ додека разгледував. Значи добро е, нѐ читаат!
Тек мене да ме прочита има цел хелсиншки, хера и толпа жени со пола бричена глава, а небричена мишка да ме тужат во Стразбур за повреда на родови чувства и идентитети.Да те прочита сеа Румена.... ццццц.