Harald
King of Norway
ama baki zoshto ne si ja zemash terapijata redovno?Сам се нудеше дечкото на партизан ама турчинот жејко не го сакаше ,епа сега нека гледа ЕЛ на тв.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama baki zoshto ne si ja zemash terapijata redovno?Сам се нудеше дечкото на партизан ама турчинот жејко не го сакаше ,епа сега нека гледа ЕЛ на тв.
На некој руменко од Белград му ја препишале итно нека заврши он па ќе ја земам.ama baki zoshto ne si ja zemash terapijata redovno?
Utre posledno kolo, site utakmici se igraat vo ist tajming.
Istokot 19:00, zapad 21:30.
Me interesira koj ke odi vo direkten playoff dokolku Feniks pobedat a Pelikanite izgubat ?
Треба меѓусебни дуели да се гледаат, ако е нерешено, да - кош разликата.Санс.
Мене не ми е јасно ако победат Тимбс , Окц и Нагетс кој ќе биде прв. Кош разлика ли се глеа?
Исто и на исток за 5то и 6то.
Prvpat gledam vaka vo NBA vo ist den 15 tekmi i site denski (ne da se bunam ova e praznik)![]()
Го имав постирано порано на темава, првата епизода и си АПСОЛУТНО ВО ПРАВО.Podcastot na LBJ i JJ e vrv !!!!!
Za sekoj covek sto e vljuben vo kosarkata ova e ...... Ne znam sutlijas jebi ga.
Vo idealen svet , apsolutna perfekcija bi bil ovoj podcast so analizi megy Jj, LBJ i mambata amatoa vo naredniot zivot
.
Najtoplo go preporacuvam do site ljubiteli na kosarkata.
Славев досега, ВТОРО МЕСТО БАБАААААААААА!!!!!!!!Аиии најверојатно Фили моја на Њу Јорк на @Генерал -от ...
Патем Генерале заш не изгубија вечерва и твоиве ?