Podcastot na LBJ i JJ e vrv !!!!!
Za sekoj covek sto e vljuben vo kosarkata ova e ...... Ne znam sutlijas jebi ga.
Vo idealen svet , apsolutna perfekcija bi bil ovoj podcast so analizi megy Jj, LBJ i mambata ama
toa vo naredniot zivot
.
Najtoplo go preporacuvam do site ljubiteli na kosarkata.
Го имав постирано порано на темава, првата епизода и си АПСОЛУТНО ВО ПРАВО.
Два прекрасни мозоци како гледаат на кошарката и како анализираат ситуации и игра. Буквално со сласт да седниш и да гледаш.
Колку што е Бронтије лигле на терен, толку е баскет IQ ѕверотиња.
Аиии најверојатно Фили моја на Њу Јорк на
@Генерал -от ...
Патем Генерале заш не изгубија вечерва и твоиве ?
Славев досега, ВТОРО МЕСТО БАБАААААААААА!!!!!!!!
Брате, не флопнаа за инает на она коментаторите на Арена - да им ебам то глата гумена нивна. СКРОЗ пристрасно коментирање за Чикаго. Нека им е.
АпчиХа во продолжени со клучно забивање и супер играње во одбрана, а Брансон и Харт уште малце па да ја ебеа, Тибодо кретенот треба да им црта акции каде висок играч во брзина на светлината ќе ја спушти кон некој од ниските. Вака со ниска петорка и бркотница по терен ќе ја ебат работата.
Ама ТРЕБА, од требање, морање до правење ехаааааа.
Знаеш, мислам дека имаме шанси против вас иако многу се засиливте. Ми влева доверба повредата и ван форма што е Ембиид + ќе мора да игра во плејинот за да поминат понатаму и се надевам тука дека против ѕверот ќе се носиме првите неколку наптревари за да влезиме барем со 3-1 шо ќе биди гаранција за поминување понатаму.
Доколку не заводиме со 2 разлика во серија со Ембиид, коски ми се тресат. Практично на истокот годинава само од Ембиид имам страв, другото сичкото ми е МЕХ.
Хартештајн и Мич треба да се на врвно ниво за да поминиме. Мич не брани шут од 3, нема шанси, Хартештајн е динамо ама знае во клучни натпревари да направи брзи лични грешки. Ќе биде многу тесно ама реални шанси имаме.
Е после тоа...
Кој и да дојди...
Ќидај батоооооооооо