Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.972
Најверојатно прв трансфер ќе ни е Фратези, 2 години го носам тука така да ако флопне слободно може да ми се бесите за јајца, оправдано ќе е.

Мислам дека е една од алките што недостасуваат кај нас ко профил на играч поради фактот што Инзаги многу зависи од ротацијата на играчи, а средината ни е можда и најслаба карика во тој сегмент. 2 годишна позајмица со обавезен откуп на крај, ок дил.

p.s. Средината ваква каква што е и би ја остаил, Хакан, Броз, Барела, Микхитаријан, Фратези и Аслани. Секој играч од стартна ќе има и соодветна замена, и профил сличен на оние што се стартери.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
The eye does it again ,

Фратези е копија на Барела и страшно подценет играш . Башка по интер дил неможеа да напраат , браво за Марота .

На ред Лукаку, Кулибали , Хакими и 2ца солидни напагачи.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
p.s. Средината ваква каква што е и би ја остаил, Хакан, Броз, Барела, Микхитаријан, Фратези и Аслани. Секој играч од стартна ќе има и соодветна замена, и профил сличен на оние што се стартери.
Оваа група играчи се сите слични по физикус. Реално ниеден не е јак играч, цврст... тепач.
Просек висина 170цм.

Мислам дека ќе не дробат на прекини(корни) везњаци со 185+ цм.

Фали Смс овде... :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ако успеат некако Думфрис да го шитнат, да ги стуткаат на позајмица Хакими тогаш ќе направат мегаломански потег...Хакими е бог за сите среди бекови во светот...уште ми е жал што немирлосрдно го шитнаа по една сезона...класи над сите играчи.....за греота беа Италјанските бекови против него.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Без замарање сме договориле некој германски горостас од данско првенство, 150 метри висока чамуга, 22 години штопер. Нека ни е честит и вековит, за многу години.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Од добри вести денес издвојуваме: Раул Беланова во Торино (y) 7 милионска превара.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прекрасни вести... ако си Каљари.
За Интер, останува дупка на десен бек.

Мртвиот клуб решил и решил да се откачи од Брозовиќ, 15 нуделе арапите, Интер 25 бара, преговарале и најверојатно ќе се договорат. Умрен клуб, не сме свесни колку битен играч е Брозовиќ за тимов, Хакан изигра 5 утакмици на таа позиција и помислија готово, новиот Пирло го најдоа, да им ебам све по список. Ќе се чудиме коа ќе го снема турчинот на сред сезона а единствена замена ќе биде Аслани.
Зицер имаат за Сергеј, мртвите немаат денар да издвојат, ќе си играме играчки со Фратези и слична боранија. Се избламираа за Лукаку и Кулибали, жива среќа што овој првиов моли за да остане иначе и он ќе испалеше у Арабија.
Ќе бидеме послаби од лани, а се отвара шанса да бидеме први фаворити за Скудето, куртоните ни оваа ситуација нема да знаат да ја искористат.
Мрш све ви ебам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
куртоните ни оваа ситуација нема да знаат да ја искористат.
Не постои ситуација за нив. Тие имаат стратегија да се продаде нешто за да се купи нешто. Се друго што влегува од ЛШ, спонзори, тв права и влезници, а не оди на плати, оди кај другарот Жанг. Лани беа некои 70 милиони плус и рекоа продај-купи, сега имаат некои 150 милиони од ЛШ, крцат полн стадион секое коло, поголем број на натпревари поради долгата сезона во ЛШ... и пак немаат да фрлат барем 50 милиони да се донесе нешто што не е на позајмица.

Одам на одмор, кој ги ебе. Се читаме во август.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Ако заминат Госенс и Броз, а дојдат СМС + Фратези и не е така лошо.

Перо ќе си го вратиме...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Само треба да му се даде шанса. Макар со Фарски острови.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Комшиките ги ошишаа арапите 70 милиона евра за Тонали.
Греота е ние барем една 100ка да не им земеме за Барела.
Валда тогаш ќе се намират доволно тие ненаситни кинески газови за пари.

Мада чисто сумљам јер убаво рекле - на гладен човек ќе му дадеш храна и ќе го нараниш,алчен ништо живо не го наситува.

Све да им изнаебам кинеско смрдено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.972
Me iznenaduva Broz so izborot da odi vo Saudiska Arabia, a i ponudata za nego od takva liga e smesna, onie 15m evra, pisav pogore ili ponazad seedno sve mi nalaga na toa deka negoviot ciklus tuka zavrsuva, 9 godini e tuka, od Hrvatska dojde direktno vo Inter i ocekuvav dodeka seuste e vo svojot prajm da si ja pobara srekata i na drugo mesto vo Evropa, dali Anglija ili Spanija seedno, vaka cuden mi e negoviot izbor sega da se leta po mnogu pari ama sto e tuka e.

Vakov igrac inace se zamenuva samo so edna edinstvena opcija a toa e SMS, sve drugo ke e OGROMEN downgrade, neka ne se lazat so onie incidentni partii na Hakan dodeka ovoj bese povreden, Broz e doktor, sunac bogotac i go ima izmisleno fudbalot za Hakan na toj del od terenot, klasa/klasi nad nego e u kvalitet i znaenje na fudbalskata igra, se vide i so Siti turkot kolku bese usran i kako izigra. Klasicen vtororazreden igrac e turkot, ama od onie podobrite takvi samo sto problemot e sto e umislen i misli deka e od klasata na De Brujne, samiot toa go ima izjaveno. Nebitno, davanje na broz, zimanje na SMS e edinstvenoto resenie za nas, sve drugo ne oslabue duplo, Fratesi e hakan tip na igrac ili barela, ako se izlazat on da dojde mesto Broz sledna godina ubeden sum deka ke ja zavrsime so zero tituli i nema nesto znacitelno da se razlikuva od ovaa, so toa sto moze da sanjame deka pak ke ni se poklopat kockite u LS bez jak dvomec do finale.

Ne sme kadarni nie sms i fratesi u edno merkato nema sansa toa so ovaa uprava, samo sms mu e majkata a drug za sredina e nekoja izmislena opcija ko lazaro sto ni go uvalija desno od nigde nikade nekoj takov pa ako ubodes, ubodes. Ne znam ni so Sensi kakva odluka e padnata, toj sea za sea e igrac na Inter, steta e mnogu staklen dobro ke dojdese za klupa bar edna sezona ama za zal ispadna apla injury prone i cudo moze da gi smeni tuka rabotite pa poseriozno da se smeta za nego u rotacija.

Pak doagame na toa deka za nas e najbitno upravata da se smeni, pa posle sve ostanato, eve finale LS, prihod ogromen od tamu od premii, tv prava plus vleznici, i pak t'nka e rabotata, ne ja biva vaka, ne mozes da opstanes realno ako veke sakas da si u taa klapa na timovi od evropskiot vrv, toa mu bese celta na Zhang koga dojde samiot toa go kaza, saka da e u taa grupa na timovi so Inter, epa vaka nikad nema da e, a sezonava rizikuvase ni u top 4 da ne e vo ebanata Italija, taka da ...

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Me iznenaduva Broz so izborot da odi vo Saudiska Arabia, a i ponudata za nego od takva liga e smesna, onie 15m evra, pisav pogore ili ponazad seedno sve mi nalaga na toa deka negoviot ciklus tuka zavrsuva, 9 godini e tuka, od Hrvatska dojde direktno vo Inter i ocekuvav dodeka seuste e vo svojot prajm da si ja pobara srekata i na drugo mesto vo Evropa, dali Anglija ili Spanija seedno, vaka cuden mi e negoviot izbor sega da se leta po mnogu pari ama sto e tuka e.

Vakov igrac inace se zamenuva samo so edna edinstvena opcija a toa e SMS, sve drugo ke e OGROMEN downgrade, neka ne se lazat so onie incidentni partii na Hakan dodeka ovoj bese povreden, Broz e doktor, sunac bogotac i go ima izmisleno fudbalot za Hakan na toj del od terenot, klasa/klasi nad nego e u kvalitet i znaenje na fudbalskata igra, se vide i so Siti turkot kolku bese usran i kako izigra. Klasicen vtororazreden igrac e turkot, ama od onie podobrite takvi samo sto problemot e sto e umislen i misli deka e od klasata na De Brujne, samiot toa go ima izjaveno. Nebitno, davanje na broz, zimanje na SMS e edinstvenoto resenie za nas, sve drugo ne oslabue duplo, Fratesi e hakan tip na igrac ili barela, ako se izlazat on da dojde mesto Broz sledna godina ubeden sum deka ke ja zavrsime so zero tituli i nema nesto znacitelno da se razlikuva od ovaa, so toa sto moze da sanjame deka pak ke ni se poklopat kockite u LS bez jak dvomec do finale.

Ne sme kadarni nie sms i fratesi u edno merkato nema sansa toa so ovaa uprava, samo sms mu e majkata a drug za sredina e nekoja izmislena opcija ko lazaro sto ni go uvalija desno od nigde nikade nekoj takov pa ako ubodes, ubodes. Ne znam ni so Sensi kakva odluka e padnata, toj sea za sea e igrac na Inter, steta e mnogu staklen dobro ke dojdese za klupa bar edna sezona ama za zal ispadna apla injury prone i cudo moze da gi smeni tuka rabotite pa poseriozno da se smeta za nego u rotacija.

Pak doagame na toa deka za nas e najbitno upravata da se smeni, pa posle sve ostanato, eve finale LS, prihod ogromen od tamu od premii, tv prava plus vleznici, i pak t'nka e rabotata, ne ja biva vaka, ne mozes da opstanes realno ako veke sakas da si u taa klapa na timovi od evropskiot vrv, toa mu bese celta na Zhang koga dojde samiot toa go kaza, saka da e u taa grupa na timovi so Inter, epa vaka nikad nema da e, a sezonava rizikuvase ni u top 4 da ne e vo ebanata Italija, taka da ...
Има некои шпекулации дека Барса го бара Брозо како замена за Бускетс. Немаме пари моментално за Кимих тип на играчи.
Можно е да имаме понудено и замена со Кеси, тоа се шпекулации од претходно, што се пишува по италијанските медиуми, има нешто?

П.С. Денес Броз имаше стори на инста, Loading, please wait...

Може стварно има нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom