Me iznenaduva Broz so izborot da odi vo Saudiska Arabia, a i ponudata za nego od takva liga e smesna, onie 15m evra, pisav pogore ili ponazad seedno sve mi nalaga na toa deka negoviot ciklus tuka zavrsuva, 9 godini e tuka, od Hrvatska dojde direktno vo Inter i ocekuvav dodeka seuste e vo svojot prajm da si ja pobara srekata i na drugo mesto vo Evropa, dali Anglija ili Spanija seedno, vaka cuden mi e negoviot izbor sega da se leta po mnogu pari ama sto e tuka e.
Vakov igrac inace se zamenuva samo so edna edinstvena opcija a toa e SMS, sve drugo ke e OGROMEN downgrade, neka ne se lazat so onie incidentni partii na Hakan dodeka ovoj bese povreden, Broz e doktor, sunac bogotac i go ima izmisleno fudbalot za Hakan na toj del od terenot, klasa/klasi nad nego e u kvalitet i znaenje na fudbalskata igra, se vide i so Siti turkot kolku bese usran i kako izigra. Klasicen vtororazreden igrac e turkot, ama od onie podobrite takvi samo sto problemot e sto e umislen i misli deka e od klasata na De Brujne, samiot toa go ima izjaveno. Nebitno, davanje na broz, zimanje na SMS e edinstvenoto resenie za nas, sve drugo ne oslabue duplo, Fratesi e hakan tip na igrac ili barela, ako se izlazat on da dojde mesto Broz sledna godina ubeden sum deka ke ja zavrsime so zero tituli i nema nesto znacitelno da se razlikuva od ovaa, so toa sto moze da sanjame deka pak ke ni se poklopat kockite u LS bez jak dvomec do finale.
Ne sme kadarni nie sms i fratesi u edno merkato nema sansa toa so ovaa uprava, samo sms mu e majkata a drug za sredina e nekoja izmislena opcija ko lazaro sto ni go uvalija desno od nigde nikade nekoj takov pa ako ubodes, ubodes. Ne znam ni so Sensi kakva odluka e padnata, toj sea za sea e igrac na Inter, steta e mnogu staklen dobro ke dojdese za klupa bar edna sezona ama za zal ispadna apla injury prone i cudo moze da gi smeni tuka rabotite pa poseriozno da se smeta za nego u rotacija.
Pak doagame na toa deka za nas e najbitno upravata da se smeni, pa posle sve ostanato, eve finale LS, prihod ogromen od tamu od premii, tv prava plus vleznici, i pak t'nka e rabotata, ne ja biva vaka, ne mozes da opstanes realno ako veke sakas da si u taa klapa na timovi od evropskiot vrv, toa mu bese celta na Zhang koga dojde samiot toa go kaza, saka da e u taa grupa na timovi so Inter, epa vaka nikad nema da e, a sezonava rizikuvase ni u top 4 da ne e vo ebanata Italija, taka da ...