Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Сашко пак со голфот и бабата, спомениците итн итн, можел нешто друго да смисли:):):);)

Сашко Коцев е потрошена муниција. Горе-доле секоја година истите финти. Мислам дека од година Буба-Мара заслужува да биде освежена со нов водител.

Мхм. Треба некој што ќе се вклопи во медиумското дудлање кое го живееме. Еве Лилиќ на пример, или уште подобро Јелена Жугиќ. :нинџ:

Приметувам дека најмногу на про-владино ориентираните членови на форумов не им се допаѓа настапот на Сашко.

А тоа дека било слично ко секоја година, па тоа е бе луѓе ви ја одразува реалноста. Он темите ги црпи од секојдневието, а нас тоа ни е секојдневието - клише.

Дајте го клипот ако го има на Јутјуб со песната за пензионерите. Сите ја зборат а само јас не сум ја гледал. Иначе добар е Сашко Коцев, но охриѓанецот Никола Тодороски е боље според мене. Често идам на Стенд Ап Комедиите и се газам од смеење на него.

Дајте го клипот ако го има на Јутјуб со песната за пензионерите. Сите ја зборат а само јас не сум ја гледал. Иначе добар е Сашко Коцев, но охриѓанецот Никола Тодороски е боље според мене. Често идам на Стенд Ап Комедиите и се газам од смеење на него.
Ако му се настапите ко клиповине на јутуб.... не фала...

Ако му се настапите ко клиповине на јутуб.... не фала...

Епа незнам кои клипови си ги гледал. Пиши на јутјуб Stand Up Macedonia и направи subscribe и ги имаш клиповите во нивниот канал. Закон е човекот. Ако мислиш за Никола Тодороски.

дали некој има информација дали карти за ЗБНП можат да се купат онлајн и во кој период се достапни за купување? Да си ја пробам среќава годинава со време :)

дали некој има информација дали карти за ЗБНП можат да се купат онлајн и во кој период се достапни за купување? Да си ја пробам среќава годинава со време :)
Ако ти е за со време...продај бубрег, бидеќи познавајќи ги цениве на картите....

Како што имам слушнато 1400/1500 била карта од лани.

Здраво дечки, дали некој знае каде можам да набавам карти за Златна бубамара на популарноста, дали се пуштени во продажба??? доколку знаете било каква информација споделете ја :) благодарам

Здраво дечки, дали некој знае каде можам да набавам карти за Златна бубамара на популарноста, дали се пуштени во продажба??? доколку знаете било каква информација споделете ја :) благодарам

Сноб си? Имаш свој бизнис? Сепаре во секоја дискотека во Скопје? Еминентен член на некоја партија можеби?
Тогаш нема да имаш проблем со наоѓање карта.

Во спротивно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom