Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е глупо што секогаш на бубамарава се става во прв план Stand up-от на Сашко Коцев. Да он е смешен и секогаш интересен за гледање ,ама не е ова Stand up на популарноста ,туку се доделуваат награди и треба повеќе да посветат внимание на наградите.

А повеќето што се дојдени да гледаат бубамара се дојдени само ради Сашко Коцев и Stand up-от. За наградите се зборува една недела и после се забораваат тие награди, скоро и никој не памти лани или прехлани кој каква награда добил ,повеќе се паметат некој работи што ги кажал Сашко Коцев.
Да не беше тој стенд ап прво на Тони, а сега на Сашко, мислиш ли дека оваа манифестација ќе беше толку популарна како што е сега?
Не се ова оскари, па да се памти кој што и како земал.

Да не беше тој стенд ап прво на Тони, а сега на Сашко, мислиш ли дека оваа манифестација ќе беше толку популарна како што е сега?
Не се ова оскари, па да се памти кој што и како земал.
Зошто да не се паметат наградите кој за што добил ,и да не потсетуваат секоја година .
И бар да има некое гласање ,публика да одбере кој и како треба да добие награда ,а не секоја година да гледаме на Ранко другарите како добиваат награди со исклучок на некои добро одбрани награди од самиот Ранко и тимот со кој одлучувал кој да ја добие таа награда .

Глеам репризава и пробувам да се убедам дека Цацко беше смешен, ама не иде...
Него ми текна на „Глумците пеат“, штета што одамна го нема....

Само мене ли не ми е смешен Сашко а претходно и Тони ?

Сашко Коцев е потрошена муниција. Горе-доле секоја година истите финти. Мислам дека од година Буба-Мара заслужува да биде освежена со нов водител.

Сашко Коцев е потрошена муниција. Горе-доле секоја година истите финти. Мислам дека од година Буба-Мара заслужува да биде освежена со нов водител.
Ненад од самокеш мејби?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom