Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Верват,целара си бербат.
А мене ми едеш гомна за дијалект.
Верват бе,у шеснаести век аргати по Пелагонију такој су се изразувале.
Верват,кажваш,можи неможи.Како у тајмтравел да си.Ама у минато.

Глеам колко не ти е кантар,ке се потепаш у сфаку тему да се докажуеш и увек последња да реплицираш.Оток.Дно.
Не ми се веруе на кога трошу батерију на телефон.
Излив имаш, лапаш букви, исцеди си лимон ќе ти помини, или пушти некој скеч од бубамара, за потаму и не си

Еве и баба прогледа касно навечер.
Ајт апови за притисак и у кревет.
Sakas da navreduvas drugi, neli....epa sto mislis be topuk eden, deka nie ke ti dozvolime da ni se proseruvas stalno?????
Aj odi leci se tamo i nauci se na kulturno odnesuvanje.

Мирослав Масин со ексцентричен пристап ја одбележа својата Бубамара. Дури на Васко, кралот на мкедонскиот кринџ, му беше незгодно.

Казухиро Котецу е Јапонецот.

Само ми се закачисфа демек ја глеам и готово прост сам и неам смислу за хумор или слично.
To bilo cela rabota za vakov izliv na emocii?
I jas gledam be zlatna bubamara, dodusa ne ovaa godina od x pricini ali generalno gi gledam ako ti menva nesto. Ete dvata sme prosti baska nemame smisla za humor, jas plus i seljak kako bonus. I so so to ?
Ako se zamarav jas koj so misli za mene tuka, kaj ke mi bese krajot. Poke od pola da mozat ziv ke me oderat, posebno isfeminiziranite mazenca, site zeni majki kralici bez isklucok, livadarkite, LGBT i anima mundi otsekot i koj li uste ne. I nalet to so jajcata citroni mi gi imat napraeno, nikoj ni na ignor ne mi e klaen, ne pak drugo. Neka prat kef, i niv ne mu e lesno.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom