Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
После све шо се деси изминатава година, Сале имат материјал не за девет часа туку за седумнајсет тома да склопит:D

Некој беше ? Да каже добро било, досадно ли било...

Јас не бев нити сум бил некад во универзална во живо да го гледам ,но можеби пак ќе се повторувам како и лани што пишав тука ама некако им е глупо со наградиве што нема некое гласање или народот (ние обичниве смртници :icon_mrgr:) да избереме кој треба да добие награда и за што.

Еве слики
http://www.telegraf.mk/zabava/estra...va-sestcasovno-besplatno-smeenje-fotogalerija

Бубaмaрa срaње? :facepalm: Јa незнaм зa некoе пoдoбрo и пoинтереснo шoу вo oвaa нaшa нaпaтенa земјa.
Как да не имат сто пати поинтереси и поедукативни рабоќе, ко, ам Јанка Јадибуреџе, Шарпланинец лејт најт шоу, Роки и Добро Утро Палестино заедно со Радета Саштисанион :D

Ова срање трае 6 часа :pov:
Да сме во нормална држава (каде би имало барем 3-4 вакви манифестации) би се согласил со тебе, ама ова е единствениот сатиричен хумор што ни остана и го добиваме еднаш годишно.
Покрај турско/индиските серии и сервираните вести, ова е емисија достојна за оскар.

Јас бев. 4 часа траеше, според мене многу послабо од лани.

Тапа е што веќе тиа се добитниците секоја година, хуморот на Сашо мене не ми е преценет и преџвакан, секогаш ми е интересен и само тој ја вади Бубамара, реално да гледаме. Ај ќе глеате да не ви откривам спојлери, не беше само Сашо водител :D фора беше со преслушкувањето ситуациите а во публика на Сашо Мијалков синот седнат во втори ред, никој друг немаше од власта :pos:[DOUBLEPOST=1424460397][/DOUBLEPOST]
После све шо се деси изминатава година, Сале имат материјал не за девет часа туку за седумнајсет тома да склопит:D
И јас така мислев, ама слабо имаше смешки... т.е добри беа ама мн малку за разлика тоа колку материјал имаше да се препричава во државава :D

Еден од најдобрите настани што се случуваат кај нас. Уствари најдобриот, од проста причина што нема други, а и е одлично направен:D

И незнам зошто не даваат пренос, кога и вака и така Универзална е секогаш полна, па и да сакаш неможеш да фатиш место.
Ама како и да е...... едвај чекам да го дадат шоуво, малку да се насмееме.

:)

Зевезекманија секоја година им дават награда а оваа година ми беа некако очај.Добра им е фората со на К-15 наградата секоја им чест.И треба некоја награда на Филиз Ахмет да дадат сепак ја промовира Македонија низ Турција со нејзините улоги таму.
И да не заборавам награда и за Никола Ристановски како промотор на македонска култура.

Може некој да ми даде стрим од Канал5?

Може некој да ми даде стрим од Канал5?

Последно уредено:
Ќе добие ли бубамара Аделина Тахири за најсерење против Македонци?

Иначе денес ја видов бубамаркава во живо, сјае :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom