Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Сашко си беше океј но се гледа некако дека му снемува од темите.Онаа Лоба мене стварно ме занима кој ја пика кај шо не и место? Фрла фалшеви ко ненормална.Саат и пол изгубија на Лоба,некои си Франкле кои првпат у живот ги гледам и оној Емил Арсов.Едина манифестација у Македонија која луѓето ја гледаат ,јас се надевам дека нема да ја унаказат а веќе почнаа за жал.Калиопи тхе бест...скандал како не,море требало поголема фама да им дигне таму заради техничките проблеми.

Сашко Коцев е нула у споредба со Тони Михајловски.
Осеќав дека ќе биде тапа, и тапа беше. (n)

Ова е вистинското:

:icon_lol:

Реприза денес во 1 часот мислам дека ќе има
а ако нема имате погоре неколку поста линк за симнување од торент

Се осеќаше годинава дека слаба беше ,али не било ни па некад ептен прејако

„Ти ја предавам оваа Бубамара ... да си ја чуваш во лева преткомора.“

Кили, не си совршен (а кој е, и зошто би бил?), но со оваа реченица што и` ја кажа на Калиопи, стана мој херој на месецот (y)

dobri se ovie od novi sad
ja znaete kako se vika taa pesnata na francuski sto ja izveduvaat

Дали некој може да ми прати линк каде што настапува Стојне Стојанова од к-15? Благодарам

Дали некој може да ми прати линк каде што настапува Стојне Стојанова од к-15? Благодарам
Само излезе со екипата ,без Тошо (Васко) и Цацко (Бубо) да си ја земат бубамарата ,немаше нешто посебно ,овој Миле Паника (не му го паметам вистинското име) му викаше на еден што снимаше со малечка камера да го снима цело време од пониско дека подобро изгледал ,па на крај му ја качи ногата на грб.

--- надополнето: 24 февруари 2013 во 18:39 ---
Само излезе со екипата ,без Тошо (Васко) и Цацко (Бубо) да си ја земат бубамарата ,немаше нешто посебно ,овој Миле Паника (не му го паметам вистинското име) му викаше на еден што снимаше со малечка камера да го снима цело време од пониско дека подобро изгледал ,па на крај му ја качи ногата на грб.

--- надополнето: 24 февруари 2013 во 18:41 ---

На кој датум ќе биде годинава и на која телевизија? Еднаш прочитав на 19 еднаш на 21, сега не знам што е точно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom