Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Добро прзинавам, оваа година е далеку подобра од минатата.

Од емисијава заклучив дека на Македонија очајно и треба хумор,стенд ап комичари и скеч шоуа. Па срамота е толку да е скапа каратаа за стенд ап со музички настапи (барем за македонски услови нормално)

Добро прзинавам, оваа година е далеку подобра од минатата.

Од емисијава заклучив дека на Македонија очајно и треба хумор,стенд ап комичари и скеч шоуа. Па срамота е толку да е скапа каратаа за стенд ап со музички настапи (барем за македонски услови нормално)
добри стенд ап комичари,бидејќи собирање срам на овие другиве придонесува за додатен стрес
4735812.jpg

добри стенд ап комичари,бидејќи собирање срам на овие другиве придонесува за додатен стрес
4735812.jpg
А бе добро овој не е стенд ап комичар туку онака немал попаметна работа па ај да потполнам време.
Ни Цацко ни Сашко не се стенд ап комичари на пример ама Сашко врши сосема добра работа.

Многу добри се овие дечкиве двајца што земаа награда за млад актер, одличен хумор (y)
Брат имаш право хумористични се и заслужија Бубамара.
А Сашко не да врши работа смешки праи да се помочаш коа ке ја стропа некоја.

Последниве постови ми се "Not sure if genuine or sarcasm". Инаку не знам кој сериозно ги сфаќа наградиве. Не се Оскари или Греми па да значат нешто навистина сериозно.. (па и наградиве што ги спомнав знаат да згрешат нешто)

Jedina, malena, volim te, sakam te
jedina, malena, zelim da
jedina, malena, volim te, sakam te
jedina, malena, zelim da fukam te

Ако Влада не ја испееше Малена, муабет немаше да му правам веќе!

Ќе кажев дека бренд си е бренд и дека Бубамара постои и ќе продолжи да постои баш поради тоа,но потоа се појави Цацко и се премислив што е трагично.

Сашко е одличен,стенд ап многу подобар од лани,наградиве повеќе или помалку заслужени...

Аааа , ќе им пушти у понеделник сабајле Uncle Gujo на овие санитарна инспекција у радио , да им провери дали имаат по 6 веце-а за мажи и жени посебно . Кључ брее :pos:

Пензионериве и Цацко монологот одлични .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom