Женски финти за манипулирање

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
или кога се дава комплименти, и она ке рече: УФФФФФ.
Као демек го слуша ова секој ден, и сака да каже дека си гола вода.:pos2::pos2::kesa:

curive raspolagaat so shirok dijapazon na finti, ili fori, od ostar do teatralen priod, za da go postignat sakanoto-toa im je prirodna osobina-poradi faktot deka fizichki se inferiorni i taka go nadopolnuvaat toj nedostatok vo sekoja vrska, toa im je oruzjeto-fintadziki se nema tuka sho-vikaat deka zena sho moze da naprai so smeenje-maz nemoze ni so plachenje, koja kako nekoja manje nekoja vishe, ali edno e sigurno a toa e deka
"zenata e veren chitatal, dok ne te prochita ubavo i vo eden zdiv-nema da te ostai na polica da fakash prashina"

...zatoa so finta protiv finta, nikad ne dozvoluvajte da ve prochitaat do kraj:smir:

treba da ja ocenis, ako manipulira

на мажјакот му е уште полесно не си ласкајте толку:smir:

Воопшто не е ласкање.
И вие си имате подобри полиња у кои не зезнувате од старт.
Ама колку и да се тераме да ги мразиме генерализациите, оти тоа било слободоумно-ултра кул, за ова ние генерално имаме вродени предиспозиции, само како која ги користи.
:smir:

Има сеуште вакви девојки кои на секој начин се трудат нешто да постигнат со тоа...секогаш сум барал директност од нив а не со задни некои намери или читај меѓу редови :tapp: што ти лежи на срце кажи си :toe:

Стално ова се дешава и ги игнорирам кога прават вака такви се женските разгалени кога нема да тргне нешто по нивно одма се лутат и се оддалечуваат или плачат.

Sve ova go pominav ja i toa u edna vrska , ama koa vikam sve mislam SVE. Nemoj da se zaebete jezda ponekad se vistinski solzite ama mn cesto se lazni. Od iskustvo zboram

Sve ova go pominav ja i toa u edna vrska , ama koa vikam sve mislam SVE. Nemoj da se zaebete jezda ponekad se vistinski solzite ama mn cesto se lazni. Od iskustvo zboram
e pa taka ti e rabotata kaj devojkite,ama ne e nesto posebno tesko da se prepoznaat i iskoristat nivnite manipulacii za vasa korist.KLIN SO KLIN SE IZBIVA.samo e potrebno iskustvo i smirenost.

Манипулации ?
Лесно е да се пробијат ако ја сватите суштината на нејзиниот карактер. Ако веќе сака да манипулира со нас односно манипулативно е ориентирана дури и од надворешниот изглед можеме да генерализираме такви девојки.
Не е тешко да препознаеш кој е со вистински намери а кој користи „тактики“ за да стигне до нешто што сака ..

Абе нешо ми се има десено од ова и бев КОЊ! Ама се подобруем ми иде памет и сеа кур ме боли... оставам они да трчаат по мене ако им требам... (се разбира не се понашам скроз незаинтересирано... не сакам да изгубам некоја шанса :))

жена ми манипулира со мене, ме тера да зеам кредит за реновирање за да спуштиме тавани и купатило посовремено притоа многу перфидно искажува позитивна енергија кон моите навики чорапите што ги фрлам досекаде по дома.
треба да и забранам да оди по гости и тамо да гледа какви им се купатилата )))))))

жена ми манипулира со мене, ме тера да зеам кредит за реновирање за да спуштиме тавани и купатило посовремено притоа многу перфидно искажува позитивна енергија кон моите навики чорапите што ги фрлам досекаде по дома.
треба да и забранам да оди по гости и тамо да гледа какви им се купатилата )))))))
a zasto ne zeme ona kredit?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom