OD GORE NAVEDENIVE FINTI NE SE RODILA ZENA SO NE GI UPOTREBILA ........BADIJALA SE INAETAT DEKA NE GI UPOTREBILE DA SI KAZEME ISKRENO...........A USTVARI NE E ZENA AKO NE GI UPOTREBILA TIE RABOTI...SAMO KOJ KAKO SI PRIZNAVA :uvo::uvo::uvo::uvo:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OD GORE NAVEDENIVE FINTI NE SE RODILA ZENA SO NE GI UPOTREBILA ........BADIJALA SE INAETAT DEKA NE GI UPOTREBILE DA SI KAZEME ISKRENO...........A USTVARI NE E ZENA AKO NE GI UPOTREBILA TIE RABOTI...SAMO KOJ KAKO SI PRIZNAVA :uvo::uvo::uvo::uvo:![]()
Јас немам употребено ни една од нив...:baeh:..Не лажам,ако беше така(ако ги имав користено) ќе признаев..Ама што си е за мене и без тие финти ќе си биде мое...
епа ако употребиш побрзо ќе биде твое а не вака треба да се мачиш![]()
![]()
нели глеаш дека title-от и е НАРЦИС...сега мислам дека го свати нејзиниот пост “што е мое ке си дојде“....епа ако употребиш побрзо ќе биде твое а не вака треба да се мачиш![]()
![]()
Ова воопшто не се трикчиња за задржување на мажот крај себе; напротив- со вакви „трикчиња“ побрзо ќе го избркаш од себе отколку што ќе го задржиш (доколку е доволно паметен и му притекне на време).Ако ми требаат излитени трикчиња за да задржам маж крај себе, слободно можам да се откажам од себе си.
Секоја жена треба да знае каде и колку е силна, но во никој случај да се понижува со плачење и слични патетикус ствари да ги добива работите, ако е доволно шармантна, ќе и ги дадат и пред да ги побара.![]()
И да се надоврзам на постот на псај......
Ако секогаш одат по ќејфот на девојката не се интересни, глупави се и досадни
Ја овие лигавења не ги поднесувам и не ги применувам,а и не верувам дека во 21 век има некој што уште прави вака!
На женката и е неверојатно лесно да открие кои одредени финти може да ги употреби на одредена личност, и уште понезабележливо може да го испита теренот за да знае до каде може да оди.
Чисто од забава.
А дали ќе го употреби тоа некогаш...beats me :tv:.
Пазии јас реков секогаш........ти теквит?ако па и контраат на девојката онда се контраши и сакаат да се расправаат, не ја почитуваат абе и вие жените не знаете што сакате :baeh:
Не се лигавења. Уствари ти воопшто не ги осеќаш за да знаеш што се. Манипулации сеЈа овие лигавења не ги поднесувам и не ги применувам,а и не верувам дека во 21 век има некој што уште прави вака!