Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Лееееелеееее не ми се верува!Што се дешава бе ова девојчиња се???kiki:

Таа црнаа треба на К1 Ultimate fight да се пријаве .. како мава , човече :vozbud: .. инаку како по би се рекло , долга коса , краток ум :pos2:

:pos::pos::pos: не се нормални

:pos2: женска тепачка....гледај си и гази се од смеење :pos2:

Одма да се кажат на Аљи и Тачи да ги ангажираат за прегласувањето овие се ќе потепаат:pos2::pos2::pos2:

едит на јутуб насловот е

Шала на страна црната стекна популарност невидена има поголем рејтинг и од Грујо премиерот hihi све живо за неа збори сите сакаат да ја упознаат и со право ја такво школско тепање неам видено :)

Go zalim deckoto na crnata greota kojznae so mu prae koj ce i zgresi.Kakvi boksoj udira ej ne e normalna:pos2::pos2::pos2:

Taa crnata sef na obezbeduvanje...HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH......eeee do kaj moze da i stigne pametot na kokoska...abe ovie ako se stepale za separevo se simnati sigurno od nekoe selo pa se lozat na tepacki i separinja..ali za decko be..greota.Kako i da e crnata crn pojas..lele zal mi e za devojcinjava so se istepani..ali sepak so eden zbor TRAGIKOMICNO

А да седне во скут , што родео ке падне - мирна бушооооооооо

Абе ваква простотија за девојка... за овакви само камионџии.

Не личи бе, се натокмиле за в град и се бумбарат за сепаре среде плоштад, посељачки неможело да испадне.

Што да им прави човек на вакви креатури?
После си викаш ај да одиме у град по цури....:pos: E,нее..!

Катастрофа, жал ме фати за оние повредените, гадно за гледање а камо ли да учествуваш. Немам коментар трагично е сето тоа.:uvo:
Значи причината се уште не се знае точно што е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom