Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Voa e Dfinitivno ama definitivno naj dobra zenska tepa4ka :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ebate glupa4kite trebase uste malce da se zalupaat ke bese po interesno...

ту бре над 100 поста за една тепачка.стварно се страмота ама толку не сте виделе до сега? деана николовска се тепа вака секој викенд у колосеум па никому ништо.

и бојана васиќ исто така :toe: проклети трачови :):):):):):)
иначе црнава само за во клинци чаир го исполнува условот најака на нејзина возраст

и бојана васиќ исто така :toe: проклети трачови :):):):):):)
иначе црнава само за во клинци чаир го исполнува условот најака на нејзина возраст
Па постирајте и од Васиќ и од Николовска и на нив малку сеир да пукнеме, инаку за у клинци из чаира оваа ја примаат 100% и тоа без да плати членство.

Хахахаха, смешно ми е што овој што снимаше не знаеше каде попрво да снима,лево или десно, хахаххх...

Срамота бе, ц ц ц ц..

еее.. а да одев почесто б2 ко ме викаа колешките сега ќе ви кажев кои се и заш се степале...
тих што пропуштам.. башка еве зашто не сакам и не се тепам со жени.... онаква некоја ме мавне отидов на заслужен одмор костозглобна.. а моето убаво лице ќе е накажано... полесное со машки да се тепаш... а ова ја потврдува мојата теорија

Сигурно биле намавани пијани ако се тепале за дечко донекаде е ок ама за сепаре тоа е веќе без резон чиста глупост

удри брусли:pos2::duel:

Ги знам двете тепани што се, едната во болница лежеше од што беше пијана и тепана.
Иначе тепаниве први во WC-то ги испрскале другите и така дошло до тепачката. :)

Драмиии. :pos:

Ах, што све може да направи алкохолот...Дури и да те има на насловна на Кајгана :)

Алкохол у крви све препреке рушиииииииииии:pijan:

ај машки да се тапаат сваќам али ова женскиве на ништо не личат... срамота!
и тоа пред дискотека

За влезница плус и честа на инвеститорот (клентот де)

Удри Брус Ли , мавај Брус Ли , поби ги свии ....не дај нико да преживи од ови курвички ...

Дечки од Кајгана, не ве стрА ли од тужба што го објавувате клипов на главна?
Штом не ни е страв од Осама Бин Ладен што го објавуваме на главна...

Тужба по кој основ? Видео запис од случка на јавно место? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom