Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој таа црната за колку дава часови по Ultimate Fighting, Kick Box и др.?

Значи причината се уште не се знае точно што е?

Највероватно е за сепаре за дечко не може да е многу народ се а таков јебач јас неам видено јет!!
иначе мене за таа плавата ми дадоа линк сеа од хи5 утре чим ме прифати ке ја турам тука да ја видиме имам и неколку верзии за приватниот живот нејзин ама не ми се проверени и не ломотам. ее така

али битно сеирџии имаше околу... хехе тоа се поштуе хехехех

Леле дебилно смеење од позади:pos2: :pos2: :pos2: сигурно се затепале заради тоа што едната и рекла на другата види колку шминка си стала ма:pos2: ЗАКОН!

ИИИИИ овие се луди ако се степале за сепариња што ке биде следно за седиште у автобус??????еј ненормална работа бреее

Ауф колку е јако! =) Сакам од друг агол да видам видео хаха

Дечки од Кајгана, не ве стрА ли од тужба што го објавувате клипов на главна?

Хахах, се што е медиум во Македонија го обајви ова на насловна, ме мрзи да ти вадам скенови од дневни весници и скриншоти од други интернет сајтови.

И шо е најбитно и на Сител го дадоа.

Ако добро прочитав клипот веќе бил пуштен на национална телевизија, па никому ништо.

lolz ne sa normalni ej. Se tepaja ko svinetinje, a taja scrnata nevidena ej, bolje od musko tepase :P.
Naravucenie: Nemoj da rezerviras separe od doma, poso ne znaes sto moze da te snajde tamu!

lele ovaja crnava beter od mene se tepa:drk:

ova definitivno e za vo cirkuz .prv pat vo zivot ova gledam :toe:

jao ova e top da sum bil tamu ke sum im se pridrizil na tie poslabite

ту бре над 100 поста за една тепачка.стварно се страмота ама толку не сте виделе до сега? деана николовска се тепа вака секој викенд у колосеум па никому ништо.

Леле кои идиотки, ама силни многу се бе! Како мажишта се грабааат леле:tapp:
Дебилното смеење надополнува се, ја прави ситуацијава уште поизбегана!
Сепак МИЗЕРИЈА со големи букви!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom