Slatka mala
*** unique ***
- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 652
- Поени од реакции
- 2
kakvi peperutki:e sea vaka koga ke go vidis prvit so te (skapal)-ako veke si-dali ti se pojavuvat tie peperutki vo stomakot,ipak ima nesto posle toa otkako ke raskines kolko i da ne go skaas.
Штом немам апсолутно никакви чувства нема и никакви пеперутки, нема за тоа што да се зборува веќе. Како што погоре Скул напиша нормално е как и за било кој друг прв пат да се сеќаваме на тоа, но само спомен и ништо повеќе. Ништо.:nenene:
Ja predupreduvam uste koga sme pocnale da ideme.za posle da ne ima (nedorazzbiranje)
Епа јас стварно не ги разбирам тие девојки кои биле со тебе, си ги предупредил дека ако не си им прв ќе ги оставиш и пак те излажале и ризикувале.
tie sto jas sum im bil prv ne znam nekoja da ima sega decko(moze imat)am jas ne sum slusnal.
Аха, значи сепак тоа што го претпоставував се докажа. Сакаш да кежеш неможат да го заборават првиот кој им оставил толку длабоки траги, па сега немаат сили да си фатат нов дечко. Или па можеби се плашат дека може некој пак да ги зезне, како што ти си им направил
i kako sto znam za niv i oni den deneska koga ke me vidat me pcujat u sebe zasto mi dale da sum im prv.
Чекај сега, мене нешто не ми е јано. Во првиот цитат викаш кога ние женските ке го видиме првит ни летаат пеперутки и незнам таму што, а сега викаш они тебе те пцуеле.
Ако си ги предупредил пред да ги легнеш каков си и дека ако те излажат ќе ги баталиш и тоа со нив ќе биде само еден обичен секс, значи знаеле што ги чека и нема зошто да бидат изненадени. Нешто во тоа што го кажуваш не се поклапа?!
DRUGO NESTO DA TI OBJASNAM MA TREZNO TREBA
Не, фала. И да, не ми објаснуваш, само ми даваш одговори на поставените прашања.