Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!
На секоја машка индивидуа што не пати од сексуални комплекси ќе и биде сеедно дали моменталната партнерка е девица или не. Значи од сите твои постови (и постовите на твојот истомисленик) можеме да заклучиме дека патите од сексуални комплекси. Страв од лоши перформанси? Можеби ќе се погоди вашиот Ставре да е помал од оној на претходниот партнер кој таа го имала? Вие си знаете, ама веќе очигледно станува.:)
Хименот не е доказ за чистотата/чесноста на некоја девојка. Убаво си кажа некој погоре, можеби пушела ко луда, практикувала анален секс, турски секс, 69-ка и што уште не. И покрај сите овие работи, тебе може да те прелаже дека си и прв.

eden goooooolem pozdrav do demijan stvarno super razmisluvas :) kamo da imase poveke maski koi cenat nevina devojka ama pokasno ke sfatat kolku e toa vazno.... zatoa cekam da se pojavi nekoj sto razmisluva kako tebe :) i sto ceni nevinost pa za da mi bide prv.....se nadevam deka ke imam sreka da najdam takov a dodeka ne najdma ne davam! :) ne vredi da izgubam nevinost so nekoj sto nema da go ceni toj vazen moment za mene! i pred se treba da me saka!
И пак со таа терминологија давам-не давам. Никој ништо не дава, никој ништо не зема. Ти кинат парче мускулче бе, можеш и сама тоа. Ама океј, симболиката си е тука, не велам дека првиот пат не е важен, ама не од аспект дека си му ДАЛА на некој, туку дека со тој некој си навлегла во сексуалните води.

slusi be zlatno ne znaci ako tebe ti e ubavo da se e...so poveke dusi deka treba i site toa da go pravat.ako ti e ubavo ...ke stignes daleko veruvaj mi do pozadi MTV.primi go ovoa kako sovet a ne kako navreda.po mene na primer da letas ti jas nikoj pat ne bi te ni poglednal so takvo razmisluvanje.a toj sto e so tebe vo momentot ili e bil znaj deka ne e bil za toa so si lican nego za toa so sakal eden dobar seks so ovakava iskusna devojka.a do kade ke stignes ne znam.(ke vides deka sum vo pravo)THE END.(I NE SE LUTI TAKA JAS RZMISLUVAM)
Па затоа ли цела светска нација на жени се пресели позади МТВ? Слушам и попусти почнале да даваат.:icon_lol: Пак ќе речам дечко-ако сака да те прелаже дека не си и прв, може и тоа многу лесно. Може да биде и права курвештија и да ја зборат по друго освен ебење, а ти да си бидеш задоволен дека си и прв. Прв мај ес.:pos:

pa ostaveni se oni samo sakam da dokazam deka ne se vo pravo be drugar.ama ako so vikas NEKA BUTAT VO OLUK.(I NEKA GI BRKAT ZENITE PO KOMSIITE )THE END
Знаеш колку твои блиски припаднички на женскиот пол би биле олуци доле според твојата логика? Размисли малку.

bas mi e milo da nejdes nekoj decko taka poiskren so ke te saka so ke ti veruva DEKA NE MISLIS NA PRVIOT. a za sovetot (i da ne go zabravis)nikoj pat .poz :smir:
Јас се сеќавам на првиот бакнеж, првото бегање од час, првиот пат кога запалив цигара. Што е чудно ако се сеќаваш на нешто што си го направил за прв пат? Тоа во никој случај не значи дека чувствата спрема таа личност сеуште постојат, нити пак дека тебе помалку ќе те сака ако не си и прв.

Само се прашувам за кои црни пеперутки пишуваш. Чекај малце сега, мене не ми е јасно :nesvest: Овде станува збор за прв сексуален партнер или за првата пубертетлиска љубов, па пеперутки што ми спомнуваш.:nenene:

Добро е тоа што кај нас женските има доказ дали сме невини, а кој е како вас нити во гаќите, нити па на челото ви пишува колку сте легнале до сега, нели?
Значи ти сакаш да си го направиш меракот и да е*еш, не за друго де ако си и прв ќе продолжиш ако не ќе ја баталиш.
А ме интересира си прашал до сега некоја дали ќе и биде прв пат со тебе или чекаш сам да си провериш? Поинтересно ти е второво изгледа,а? Па да, најубаво е кога сам испитуваш, нели?

Ја предупреди пред да ја легнеш дека ако имала односи со некој пред тебе, ќе ја откачиш, без разлика колку ти значи?
Прото се чудам какви се размислувања постојат. Епа девојки катанецот меѓу нозе, клучот кај мама и тато, отклучување на прва брачна ноќ.

Сигурно им се отвориле очите на девојките и сватиле со кого си имаат работа (ај да не биде со кого, да не мислиш дека имам нешто лично против тебе, подобро да напишам со личност со какви ставови и размислувања си имаат работа).
А за сегашната, извини, но го жалам девојчето. И да, држи си ја цврсто, не ја давај никако, прв си и нели? Имаш сега круна на главата претпоставувам. Држи ја додека можеш, зошто кога и она ќе свати, ќе останеш сам, верувај ми.:tapp:

Аха. А кај ти се сега тие што ти виде дека не си им прв, па ги шутна, а? Или таквите ги отера во ѓубре, ќе се најде некој загреан за секс, кој ќе ги прифати и како такви. Битно ти ги боцна, испита терен и не ти беше ќејфот, не си им прв, јбг.

EVE TI ODGOVOR na (trezno)-1.kakvi peperutki:e sea vaka koga ke go vidis prvit so te (skapal)-ako veke si-dali ti se pojavuvat tie peperutki vo stomakot,ipak ima nesto posle toa otkako ke raskines kolko i da ne go skaas.
2.Naj ubavo koga sam ke si proveram-ako e skapana paga samo eden dobar seks i posle CAOS.a ako ne e togas si ja zadrzuvam.kako devojka.
3.Ja predupreduvam uste koga sme pocnale da ideme.za posle da ne ima (nedorazzbiranje)
4.Za segasnata-nema sto devojceto e 5 si ja drzam i ke si ja drzam a ona nema sto tuka da sfati na nea i e se jasno-znae kakov sum sto sum i si sedi mirna.
5.tie sto jas sum im bil prv ne znam nekoja da ima sega decko(moze imat)am jas ne sum slusnal.i kako sto znam za niv i oni den deneska koga ke me vidat me pcujat u sebe zasto mi dale da sum im prv.:toe:.
DRUGO NESTO DA TI OBJASNAM MA TREZNO TREBA?????/POZ.

Aj na trezno ne mi odgovori

taa nevinata kako ke znaesh kolku kura popusila pred tvojot ?

drugar taa sto ne se ebela -ne e ni pusila.zasto ako na nekoj ako mu go pusis isto e kako da si se ebel so nego (znaci isti kurac drugo pakuvanje e toa)ne veruvam deka nekoja ke ti go pusi a nema da ti dade.sakas pivo??

Одиш кај татко и.
Се раздолжуваш со неколку лири, пар овци, две три крави и еден коњ.
Тој ти го дава клучот од појасот. Појасот на невиноста.
Отклучуваш. Пред тебе се отвора еден нов свет. Свет невиден и недопрен со човекова рака (или нешто друго). Се препушташ на тој свет полн со сладострастие и уживање. Каков фетиш. Тогаш отвораш очи и се враќаш во реалноста. Сам си. Вратата се крши и влегуваат тие, припадниците на инквизицијата. Те палат на сред плоштад поради ракоблуд (мастурбација).

drugar taa sto ne se ebela -ne e ni pusila.zasto ako na nekoj ako mu go pusis isto e kako da si se ebel so nego (znaci isti kurac drugo pakuvanje e toa)ne veruvam deka nekoja ke ti go pusi a nema da ti dade.sakas pivo??

Момак колку години имаш ти ама искрено.

ViktorDojran: за да тераш ваква филозофија, треба и ти бате да си чист, т.е. и ти да си невин во душа и во тело. Значи треба јасно и гласно да го објавиш и да се придржуваш до ставот НЕМА_СЕКС_ПРЕД БРАК, со сите добри и лоши последици. Ако сакаш да се придржуваш до тој став и дефлорираш (скинеш) девојка, тогаш биди фер и ожени се за неа. Вака, испаѓаш ДВОЛИЧЕН и со ДВОЈНИ СТАНДАРДИ. А тие не проаѓаат добро во животот, а ни после него (ова ако случајно си религиозен). Си размислувал за ова? Навистина си размислувал?

SWEDEN: браво друже за анализите на личностиве, не само во овој пост. Одлична моќ на забележување и поврзување. Уште да пишуваше на кирилица, стварно ќе те поштуев како форум-фаца :)

emi zemi si takva be drugar cim takva sakas.ZA MENE FALA JAS NE SAKAM.i neka bide kako so kazuvas ti.:)
Ќе останеш ти стар ерген ко што гледам јас:) друже биди реален и прифати ја суровата страна на светот, девојките уште од 14 години почнаа да се сексаат(водат љубов културно) така да додека да ти дојде времето за некои 4-5-6 години ќе нема ама ни од 12 години невино девојче...можам само да ти кажам со среќа во потрагата по невината љубав:)

drugar taa sto ne se ebela -ne e ni pusila.zasto ako na nekoj ako mu go pusis isto e kako da si se ebel so nego (znaci isti kurac drugo pakuvanje e toa)ne veruvam deka nekoja ke ti go pusi a nema da ti dade.

Ќе ти одговорам на овој пост, па ако сакаш пак стави ми етикета и пиши дека сум се е*ела со милион луѓе.
Разликуваш орален од вагинален секс?
Каде го пишува тоа правило дека ако некоја му го пуши на некој тип, мора и да му даде. Да, нормално е така да се одвиваат работите, се знае како се почнува и што е следно, но тоа е така најчесто, а никаде не постои правило дека мора да заврши со давање.

П.С. Ова болдираново не го знаев до сега, ама гледаш човек учи додека е жив :pos:

Aj na trezno ne mi odgovori

taa nevinata kako ke znaesh kolku kura popusila pred tvojot ?
Да додадам... Или колку души претходно пробале да ја скинат:vozbud:

viktordojran напиша:
5.tie sto jas sum im bil prv ne znam nekoja da ima sega decko(moze imat)am jas ne sum slusnal.i kako sto znam za niv i oni den deneska koga ke me vidat me pcujat u sebe zasto mi dale da sum im prv.:toe:.

Ова беше најјако!:pos:
Кога ќе те видат во себе те пцујат? Им ги слушаш мислите?:vozbud:
Од кај па знаеш дека те пцујат?
Демек... кај му требаше кај се запусти да ме скине, баш убаво ќе ми беше да сум уште невина, барем така сите ќе сакаа да им бидам девојка.

Обично, ако девојката го сака тој со кој спиела прв пат, ако раскинат ќе си ја треска главата, ќе плаче и ќе си го повторува она „Леле, па тој ми беше прв, јас му ја дадов својата невиност, а тој мене така ми направи“ БЛА БЛА БЛА! Му ја дала својата невиност:nesvest:
Откако ќе продолжи со животот, кога ќе си најде нов партнер, кога ќе се заљуби и повторно засака, првиот сексуален партнер ќе и` биде само сеќавање дека некогаш го сакала и ќе му биде благодарна што ете на некој начин и` го решил „проблемот“ со невиноста. А нема да го пцуе.
Ќе го пцуе ако лошо ја е*ел:pos:

Премногу голема прашина се крева околу невиноста и тоа што значела таа за една девојка. Да било вака, да било така.. Премногу во главата си превртуваат слики како би сакале да биде првата сексуална ноќ, да биде со тој и тој, па ако нешто малку мрдне од тоа, веднаш се разочаруваат, па може да доведе до фрустрации, па понатаму да не можат лесно да се опуштат за време на сексот и да уживаат.

Daj pivo ... slusaj sea ... ne mozes be bate da utvrdish dal na nekoj samo mu pushela ima nekoi propushuvaat uste na 12 godini , Albankite i Turchinkite se iskinuvaat od ebenje analno pred brak ... ok ziveesh u pomala sredina sfakam ja toa i demek se polesno se doznava...

Ama zamisli taa nekogash otisla kaj drugarka u Skopje ili na odmor ... i i doaga tip se fakaat , i se svidja i i vika daj da te ebam, sakam da te skapam hahaha skapam be

ona vika jok ja mora da sum nevina

on vika daj popushi mi go ako sakas da ostaneme u vrska nikoj nema da znae

Ona se vrti levo desno glea u soba nikoj nema i mu raskopcue slic i go zima ko luda na brasno

get t pikchr ?

Nema garancija be lepi nema

daj uste edno pivo

BTW ja mislam deka tipot ne e neposten , on i sakal da ja zima taa nevinata za zena ednostavno e samo malce so podrugachii sfakanja ama ke se oprai

sto vi znaci prviot vo seksot i sto custvuvate za nego otkako ke raskinete?vie ste so drug on so druga a sepak nesto ne vi e se isto.

Ne se soglasuvam ama ic so postiranovo...Toa e ubav moment koj si go spodelil so licnosta koja vo momentot ti znacela, ama pak toa ne znaci deka toj moment treba da te osudi da go pominis cel zivot so nego:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom