Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 69
На секоја машка индивидуа што не пати од сексуални комплекси ќе и биде сеедно дали моменталната партнерка е девица или не. Значи од сите твои постови (и постовите на твојот истомисленик) можеме да заклучиме дека патите од сексуални комплекси. Страв од лоши перформанси? Можеби ќе се погоди вашиот Ставре да е помал од оној на претходниот партнер кој таа го имала? Вие си знаете, ама веќе очигледно станува.pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!

Хименот не е доказ за чистотата/чесноста на некоја девојка. Убаво си кажа некој погоре, можеби пушела ко луда, практикувала анален секс, турски секс, 69-ка и што уште не. И покрај сите овие работи, тебе може да те прелаже дека си и прв.
И пак со таа терминологија давам-не давам. Никој ништо не дава, никој ништо не зема. Ти кинат парче мускулче бе, можеш и сама тоа. Ама океј, симболиката си е тука, не велам дека првиот пат не е важен, ама не од аспект дека си му ДАЛА на некој, туку дека со тој некој си навлегла во сексуалните води.eden goooooolem pozdrav do demijan stvarno super razmisluvaskamo da imase poveke maski koi cenat nevina devojka ama pokasno ke sfatat kolku e toa vazno.... zatoa cekam da se pojavi nekoj sto razmisluva kako tebe
i sto ceni nevinost pa za da mi bide prv.....se nadevam deka ke imam sreka da najdam takov a dodeka ne najdma ne davam!
ne vredi da izgubam nevinost so nekoj sto nema da go ceni toj vazen moment za mene! i pred se treba da me saka!
Па затоа ли цела светска нација на жени се пресели позади МТВ? Слушам и попусти почнале да даваат.slusi be zlatno ne znaci ako tebe ti e ubavo da se e...so poveke dusi deka treba i site toa da go pravat.ako ti e ubavo ...ke stignes daleko veruvaj mi do pozadi MTV.primi go ovoa kako sovet a ne kako navreda.po mene na primer da letas ti jas nikoj pat ne bi te ni poglednal so takvo razmisluvanje.a toj sto e so tebe vo momentot ili e bil znaj deka ne e bil za toa so si lican nego za toa so sakal eden dobar seks so ovakava iskusna devojka.a do kade ke stignes ne znam.(ke vides deka sum vo pravo)THE END.(I NE SE LUTI TAKA JAS RZMISLUVAM)

Знаеш колку твои блиски припаднички на женскиот пол би биле олуци доле според твојата логика? Размисли малку.pa ostaveni se oni samo sakam da dokazam deka ne se vo pravo be drugar.ama ako so vikas NEKA BUTAT VO OLUK.(I NEKA GI BRKAT ZENITE PO KOMSIITE )THE END
Јас се сеќавам на првиот бакнеж, првото бегање од час, првиот пат кога запалив цигара. Што е чудно ако се сеќаваш на нешто што си го направил за прв пат? Тоа во никој случај не значи дека чувствата спрема таа личност сеуште постојат, нити пак дека тебе помалку ќе те сака ако не си и прв.bas mi e milo da nejdes nekoj decko taka poiskren so ke te saka so ke ti veruva DEKA NE MISLIS NA PRVIOT. a za sovetot (i da ne go zabravis)nikoj pat .poz :smir: