мислам дека не можеме да речиме дека сме жалеле за времето кое сме го поминале оти ипак нешто сме нашле убо да ни биде ипак не е се толку црно...е сега некои искуства стварно му се лоши али затоа пак ке се надеваат на иднината
...Јас лично не жалам за ништо што поминало...Али онака понекогаШ сакам некои мн.мн. убави моменти што се случиле веќе на некој начин..Пак да ми се случат:wink:
...Инаку не се каам за ништо што сум направила...што било поминало)
Jas ne zalam za minatoto ama ponekogas koga me mava nekoj bad zalam i sakam da izmenam nekoi raboti so cel da ja podobram segasnosta i da mi bide podobra idninata
sepak ako ne postoelo minatoto nema da postoi segasnosta a kamoli idninata Filozof stanalsum :uvo: aj :salut:
Сакам да се вратат сите денови од 2009 година од месец Ноември 21 па назад сите денови сакам да се вратат .. МИ ФАЛИШ ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ИАКО НЕ СИ ПОКРАЈ МЕНЕ.
Жалам поради тоа што не сум дете.. Еххх шо убаво ми беше кога си играв надвор со другарчињата.. точакот ке си го јавнев :motor: ке се изнавозев па то сладоледи чоколада... абе шо да ти кажам.
а не сеа ебате тупи мозок со факултет ти ибам... :nerv:
не.. сериозно. за некои работи жалам многу ис акам да се вратам барем на момент. кога бев помала така накај 10 12 години.. жалам за многу средношколски моменти.. дефинитивно оова многу ми фали...
ама шо да праиме живот иде даље неможеме да вратиме нишо така да ке гледаме само за подобра иднина :smir:
Не жалам за ништо. Животот е краток, доаѓа и си оди, а од спомени не се живее. Се што правам е, се фокусирам на иднината и продолжувам понатаму, знаејќи дека ме чекаат уште многу други прекрасни моменти.
Жалам за моите тинејџерски денови на кои им се ближи крај. Не сакам да пораснам, сакам засекогаш да бидам тинејџер што единствена грижа би му било каде да искочи, дали ќе има пари за свирка или концерт и дали има доволно за пиење. Но ете, животот си има свој циклус кој мораме да го следиме ..
Во никој случај не треба да се жали за то што поминало од единствена причина што поминало и да жалиш и да не жалиш тоа ти е .
Минатото е историја, иднината мистерија а сегашноста богатство. Многу често жалејќи за минатото или правејќи планови за иднината не чуствуваме кога поминува сегашноста.
Може да се каже дека жалам за времето кое поминало. Посебно кога ќе се сетам на убавините од детството, осеќам носталгија и болка во душата за тоа дека повторно никогаш нема тоа да се повтори. Но и честопати жалам за некои постапки во минатото. Но и покрај тоа, погледите и надежта за подобра иднина се оние кои ми помагаат да направам чекор нанапред
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.