Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Cо музика заспивам....нејчесто со Cafe del mar.

Пробувам... ама се нешто споро пуштам демек да се опуштам и во рок од пола саат главата тупан ја правам. После оди заспиј да те видам. Станувам, пијам 2 Б6 со чаша млеко, се враќам назад у кревет. Овој пат Продиџи на плеј листа и конечно се смирувам и заспивам ко јагне.

Секоја вечер ..
Воглавно со Сити Радио ,пуштаат релаксирачка музика во периодот од 4 до 6 наутро :D:D

дааа многу често..со секаков вид на музика ...

Веќе 5 години 98 % заспивам со музика со слушалки на ушите и потонување во сон... најчесто заспивам со некои љубовни балади...но во последно време повеќе се случува да е со чилаут музика... но интересно е тоа што само слушам само некои 5-6 мин додека заспијам :)

Веќе 5 години 98 % заспивам со музика со слушалки на ушите и потонување во сон... најчесто заспивам со некои љубовни балади...но во последно време повеќе се случува да е со чилаут музика... но интересно е тоа што само слушам само некои 5-6 мин додека заспијам :)

Добро, со какви слушалки заспивате? Со вакви, вакви или пак вакви? Спиете цела ноќ со слушалките? :confused:
Како се справувате со овој проблем?

Добро, со какви слушалки заспивате? Со вакви, вакви или пак вакви? Спиете цела ноќ со слушалките? :confused:
Како се справувате со овој проблем?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/In-ears-earphones.png

Од ова уште помали ми се а и во спиење или во полу сон некогаш ги вадам или самите од превртување навечер ќе ми се извадат... или пак ќе се разбудам со нив... до сега сум немал никаков проблем со тоа баш е добро да се спие на тој начин... :)

Од ова уште помали ми се а и во спиење или во полу сон некогаш ги вадам или самите од превртување навечер ќе ми се извадат... или пак ќе се разбудам со нив... до сега сум немал никаков проблем со тоа баш е добро да се спие на тој начин... :)
Јас сум пробал со којзнае колку пара слушалки, а се завртам на страна и чувствувам како бургија да ми буши во мозокот. Башка знам за едно пријателче кое си направи рани во ушите од спиење со слушалки и долго време имаше проблеми со нив. Од тогаш не сум ни пробал да заспијам со нив. Слушам музика само пред спиење. Ги вадам, па заспивам.

Браво за тебе чим немаш проблем. Изгледа било до ушите, не до слушалките. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom