C
Crazy Diamond
Гостин
Еве нешто многу добро:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе 5 години 98 % заспивам со музика со слушалки на ушите и потонување во сон... најчесто заспивам со некои љубовни балади...но во последно време повеќе се случува да е со чилаут музика... но интересно е тоа што само слушам само некои 5-6 мин додека заспијам![]()
Добро, со какви слушалки заспивате? Со вакви, вакви или пак вакви? Спиете цела ноќ со слушалките?
Како се справувате со овој проблем?
Јас сум пробал со којзнае колку пара слушалки, а се завртам на страна и чувствувам како бургија да ми буши во мозокот. Башка знам за едно пријателче кое си направи рани во ушите од спиење со слушалки и долго време имаше проблеми со нив. Од тогаш не сум ни пробал да заспијам со нив. Слушам музика само пред спиење. Ги вадам, па заспивам.Од ова уште помали ми се а и во спиење или во полу сон некогаш ги вадам или самите од превртување навечер ќе ми се извадат... или пак ќе се разбудам со нив... до сега сум немал никаков проблем со тоа баш е добро да се спие на тој начин...![]()