Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Не, мене ми смета..било каков звук ми смета кога заспивам.....или светлина исто така....
Ако сум преуморна и има музика ќе заспијам али ќе се будам на секој пола саат..ми смета..сакам да е тишина и темно ;)

Секогаш. Обично сметнувам бенд нов, го пуштам и заспивам, никогаш на прва да го преслушам :P После другиот ден дополнително внимание, го шибам во винамп и кроце го преслушувам. Пост рок, ми е измислена за спиење. Исто има заспивано најмногу на Radiohead, Tool, Pink Floyd и Block Out

Сега не, пред едно 10 години...море више, заспивав со Лоад од МЕталика ЛОЛ, и тоа го немав целиот албум, на некој паметен му текнало да го подели на две касети по пола албум, ја го имав кецот земено т.е. првата половина...не знам брат ми како не се бунеше :P

Даа, си пуштам албумче и со слушалки си заспивам. Балади, љубовни... јас и meine teddy! Е баш сум си романтична :pipi:

И така читам казнено процесно со слушалките на мене и песнава на нив, и почнуваат капациве да паѓаат полека. Со голема мачнотија гледам во учебник а таму вика: Странка во жалба не може да истакне приговор за застареност или приговор за пребивање, или некој друг материјално правен или процесноправен приговор.......
ајде уште пола страна и креветот е мој, и музиката е моја. Disc 1(1685-1730)
1.Bach-Toccata in D minor
2.Pachellbel-Canon in D
3.Handel-Water Music Suite no.2 in D
4.Purcell-Trumpet tune and Air
5.Vivaldi-The four seasons
6.Bach-Minuet and Badinerie

Обавезно. Дури и некогаш попладне кога легнувам имам обичај да спијам со музика. Углавном ми е пуштено рок, али знае измеѓу да се умеша и малу домашен/српски рап :)

Секогаш, оставам претежно на VH1 Classic и го правам телевизорот да се изгасне на 40 минути.

Да,многу ми е тешко без музиче да заспијам :)

Немав проблем дури и со хаце рок, ама сега стриктно со Dead Can Dance заспивам, или понекогаш склопена листа од Radiohead/Floyd.

Знае да ми се случи често во одредени периоди.
Најчесто со музика од ваков тип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom