Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
kako ne,toa se mn retki slucaevi.nekoi so imaat problemi ili koi nemaat na kogo na trezno da skakaat :P

Бидејки некои мислат дека во него е спасот.Мислам дека ако се здрват ке им биде подобро,ке заборават на се,ке ги решат проблемите...Сепак алкохолот не е решение.
:salut:

Еее одамна неам пиено асално алкохол после инфузијата :):)

Сеа строго пием домашно вино зш она отровот од 100 денари ќе ми го сјебе бубрегот само и ништо појќе.

Hmmm, jas pijam alkohol cisto od zadovolstvo, ce dzoknam edno pivo i mozi i dve za da uzivam vo nego

A kolku i da sakam, nemozam letva da ne napram

Абе јас порано да се занесував сите пијат и јас гледав кој испие највеќе и јас колку него да испијам ама сеа ми дојде разумот. Само пиво си пијам на излагање, едно две максимум пошто немам планови да се нишан како брод. А за другиве пијалоци само кога има специјални ситуации.

Jaс се пијам, ама највеќе и најчесто пиво! И пијам од шо ми е убаво и нонстоп трезен сум :) Нова година трезно ја пројдов дури :)

Хмм..па нема некоја посебна причина зашто пијам..сакам да пијам и си пијам. Убаво ми е. :):)

Pa mislam deka site pieme za da se opusteme ili ?:)

Зошто? Оти нема послатко од

1) Добро вино
2) Одлична жена
3) Феноменален секс кога си го пиел виното и си со таа жена :vozbud:

За да избегаме од реалноста ...:toe:

Не дека не ми штети,али собирам појќе храброст,едноставно појќе се сакам кога ќе сум поднапиена,зошто сум што на ум,то на друм..т.е.поискрена сум и се што ми лежит на срце кажувам..Заради тоа едноставно пијам...

Цироза страшна работа,црниот дроб штом ќе ти се заебе,на апарати цел живот ќе се одржуваш,али ај не пиј алкохол,сепак се препорачува една чашка дневно винце за здравје,ете една утеха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom