Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ептен ми штети. Шо убао би се оштетил сеа да иам некој коњак до мене...

Се оштетив скоро сега и уште се поправам... и не ми е жал воопшто :) :)

Го пиеме за да другите не го пијат зш е штетен :pos2::pos2:

А кога ќе идеш у кафич за викенд што да пиеш, сокче ЈАФА? Па се пие алкохол ама се знае дека треба да се има граница, а не да се пие наместо вода...:toe:

Pa ne deka sum nekoj fraer i da se falam deka nogu mozam da ispijam ,
ali od malku alkohol ne me faka .. ..
Sekogas se desava na izl. da si izlezam so 300-400 den. i na kraj para banka neam , a sum trezen .. a site pari za alk otidoa .. puu beee ..
a so si imam edno drugarce . puu bee alal da mu e ..
edno zidarsko si ispie i pocne da halucinira :pos2::pos2:

пијам за да се расположам понекогаш но во мали количини

Пијам од расположение, неможам ако сум расположен да пијам нешто слабо, а не пијам ни јако ПИВО, како и секогаш. Позитива е кај мене што имам слаб организам и од помалку се зашаматувам, не трошам многу.

Кратко и јасно: за расположение бидејќи понекогаш само под дејство на алхохол можеш да добиеш добро расположение нели:)

ни пијам ни па планирам да пијам алкохол....само на сокови сум нејќам да се уништам на млади години..

у која смисла алкохолот штетел?:vozbud:
-и да се опијам,не гледам никакви трајни последици,освен мамурлак после тоа,ама не спаѓа у трајно,нели:smir:
како шо вика KIFFLA,нејќам да пијам,ме таераат:vozbud:

Сакам алкохол,онака ќефски со друштво знам да си се напијам ,си се знае си има граница до каде може да се пие а не да се да се направам клен па после да неможам да мрднам.

Алкохолот и не е така штетен ако се конзумира во нормални количини.Добар е за циркулација,срце и што знам таму...
Е сега има и моменти кога се пие од расположење или од мука..јас бар така практикувам и пијам..

Алкохолот и не е така штетен ако се конзумира во нормални количини.Добар е за циркулација,срце и што знам таму...
Е сега има и моменти кога се пие од расположење или од мука..јас бар така практикувам и пијам..

Copy/paste :wink:...еве баш сега го практикувам тоа, па после у некоја кафана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom